Małżeństwo
To nasza przestrzeń poza projektowaniem, budowaniem i remontowaniem. Rozmawiamy tu o życiu, planach rodzinnych, problemach, organizacji ślubu! Poruszamy tematy związane z życiem prywatnym.
- monka
Re: Małżeństwo
Małżeństwo jest piękne. Dwoje ludzi jest ze sobą mimo wszystko - mimo problemów zdrowotnych i nie tylko. Na pewno jednym z poważniejszych problemów będą dla Was problemy z potencją. Na ten czas polecam wczytać się w artykuły dostępne na stronie: http://fryzjerpieskow.pl/ są ciekawe i mają naprawdę wiele przydatnych informacji.
- bawarka
Fajnie też pracować ciągle nad tą relacją. Na pewno trzeba probowac nowych rzeczy, takze w sypialni. U nas sprawdzily sie takie stroje -https://lovita.pl/collections/zmyslowe-sukienki i naprawdę jest super dzięki temu wiec polecam wypróbować każdemu
Post autor: Małgosia »
Myślę że na problemy w związku prędzej pomoże rozmowa z psychologiem niż gadżety erotyczne o ile samemu z drugą połówką nie potrafimy rozwiązać problemów samodzielnie. Ja miałam problem z narzeczonym, już myślałam, że będzie po zaręczynach, on problemów nie widział , nie chciał iść na terapię. Na szczęście wzięłam sprawy w swoje ręce i sama zgłosiłam się do psychologa, znalazłam poradnię online https://wetalk.pl i to był świetny pomysł, bo rozmowa z psychologiem pomogła mi uratować nasz związek. Teraz jesteśmy już dwa lata po ślubie i coraz lepiej nam się układa.
Post autor: daża »
zawsze to odmianabawarka pisze: ↑05 sie 2020, 9:12 Fajnie też pracować ciągle nad tą relacją. Na pewno trzeba probowac nowych rzeczy, takze w sypialni. U nas sprawdzily sie takie stroje -https://lovita.pl/collections/zmyslowe-sukienki i naprawdę jest super dzięki temu wiec polecam wypróbować każdemu
- pati
Przede wszystkim trzeba cały czas dbać o wzajemne relacje. Po latach małżeństwa większe prawdopodobieństwo, że wkradnie się rutyna. Trzeba rozmawiać ze sobą, mówić o problemach i oczekiwaniach. Też mówicie o gadżetach erotycznych, bieliźnie, jak najbardziej. Ja bym jeszcze dodała skuteczne zabezpieczenie, sama belarę stosuję. Większy spontan, większa przyjemność, u mnie to dużo poprawiło w związku.
Post autor: Agacia Ł »
Seks jest bardzo ważny nie ma udane związku jesli jeden z partnerów jest niezadowolony ze współżycia, ja trochę się bałam zaliczyć wpadkę, ale zabezpieczamy się plus wiem, że ostatecznie gdybym miała pecha legalnie mogę usunąć ciąże w Czechach tak wyczytałam na blogu Kliniki Stonavapati pisze: ↑17 cze 2021, 10:50 Przede wszystkim trzeba cały czas dbać o wzajemne relacje. Po latach małżeństwa większe prawdopodobieństwo, że wkradnie się rutyna. Trzeba rozmawiać ze sobą, mówić o problemach i oczekiwaniach. Też mówicie o gadżetach erotycznych, bieliźnie, jak najbardziej. Ja bym jeszcze dodała skuteczne zabezpieczenie, sama belarę stosuję. Większy spontan, większa przyjemność, u mnie to dużo poprawiło w związku.
- lawenda
Nie wiem czy wiecie, ale w Warszawie dostępna jest terapia małżeńska warszawa która może pomóc parom w rozwiązywaniu konfliktów i wzmacnianiu więzi emocjonalnych. Profesjonalna pomoc jest kluczowa w budowaniu trwałych i szczęśliwych relacji. Więc jeżeli zmagacie się z jakimiś problemem - warto go jak najszybciej rozwiązać.
Wróć do „Życie poza projektowaniem - śluby, rodzina, problemy”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Architektura - projekty, pomysły, inspiracje
- ↳ Wnętrza
- ↳ Domy
- ↳ Budynki usługowe
- ↳ Budowa i remont - majsterkowanie - narzędzia - sklepy
- ↳ Nowe domy
- ↳ Stare domy
- ↳ Adaptacje
- ↳ Porady