Pralnia
Pralnia
Post autor: Małka »
Witajcie forumowicze! Poszukuję naprawdę bardzo jakościowej pralni, zlokalizowanej najlepiej w Warszawie. Jeżeli znacie tego typu miejsce, to zdecydowanie proszę Was o feedback, ponieważ niestety nie mogę znaleźć niczego konkretnego. Dajcie proszę znać. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Re: Pralnia
Post autor: zuśka42 »
Jeśli będziecie potrzebowali sprawdzonej pralni w Warszawie, która będzie w stanie zająć się profesjonalnie Waszymi rzeczami, czy na przykład dywanem to koniecznie sprawdź https://www.pralnia-warszawianka.pl/ na którą również się zdecydowaliśmy i jak na razie chętnie korzystamy ze względu na bardzo dobre ceny, miłą obsługę i dość krótkie terminy.
Post autor: Słota »
Powiem Wam z własnego doświadczenia, że jakiś czas temu jeszcze sporo ubrań moich i męża oddawałam do pralni. Później, po remoncie zainwestowaliśmy w zestaw: pralka + suszarka, oba sprzęty z Electroluxa, z serii PerfectCare. Ubrania są nie tylko idealnie doprane, ale też wysuszone, naprawdę jestem pod wrażeniem.
Post autor: kamuś03033 »
Właśnie poszukuję jakiejś fajnej pralki do mojej pralni, ale w grę wchodzi tylko i wyłącznie pralka ładowana od góry. Strona https://www.oleole.pl/artykuly/wszystki ... king.bhtml jest w stanie zaoferować bardzo fajne rozwiązania, więc zerknijcie i przeczytajcie.
Post autor: PolaMM »
Jeżeli chodzi o pralnię, której można wyprać odzież, to myślę, że najlepiej znaleźć taką w swim mieście, która robi to w sposób profesjonalny. U mnie np w Warszawie jest Pralnia Warszawianka. Tutaj zazwyczaj oddaję płaszcz do czyszczenia. Teraz w tym roku oddam płaszcz, kurtkę puchową a także moja starą suknię ślubną, której nie prałam od dnia ślubu czy przez 8 lat Z tego co widziałam to można tez tutaj wybrać ornat czy inne szaty liturgiczne.
Post autor: zarogiem »
To, co się kupuje, też ma wpływ na to, czy można to prasować, czy nie. Na przykład powiedziałabym, że takie coś jak na przykład https://homeparktargowek.pl/sklepy/pepco pepco sklepy nie pozwalają na zakup aż takiej super odzieży. Jakiś czas posłuży, ale wiadomo, że nie cały czas. Warto o tym pamiętać, idąc do pralni.PolaMM pisze: ↑13 lis 2021, 18:26 Jeżeli chodzi o pralnię, której można wyprać odzież, to myślę, że najlepiej znaleźć taką w swim mieście, która robi to w sposób profesjonalny. U mnie np w Warszawie jest Pralnia Warszawianka. Tutaj zazwyczaj oddaję płaszcz do czyszczenia. Teraz w tym roku oddam płaszcz, kurtkę puchową a także moja starą suknię ślubną, której nie prałam od dnia ślubu czy przez 8 lat Z tego co widziałam to można tez tutaj wybrać ornat czy inne szaty liturgiczne.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Architektura - projekty, pomysły, inspiracje
- ↳ Wnętrza
- ↳ Domy
- ↳ Budynki usługowe
- ↳ Budowa i remont - majsterkowanie - narzędzia - sklepy
- ↳ Nowe domy
- ↳ Stare domy
- ↳ Adaptacje
- ↳ Porady
- ↳ Czy to się opłaca?