jakie zamienniki tuszy?
Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
- KonradSkal
Re: jakie zamienniki tuszy?
Post autor: KonradSkal »
Cześć. Od stycznia zaczynam pracę jako nauczyciel w szkole podstawowej. Bardzo dużo materiałów muszę drukować dzieciakom ostatnio. Czy możecie mi powiedzieć, gdzie dostanę niedrogie drukarki dla nauczyciela. Ksero wychodzi mi zbyt drogo.
- leah
najpierw sobie wybierz model potem wystarczy sprawdzić w necie jak wyglądają ceny w sklepach, pomyśl o czymś marki brother, ja kupiłam i jestem bardzo zadowolona, a i z zamiennikami nie ma problemu, activejet łatwo kupić
- Andzia
Zastanawiam się właśnie czy kupować zamienniki do mojej drukarki, czy zdecydować się na oryginalne. W sklepie, w którym chcę zrobić zamówienie, są takie i takie. Podobno teraz nawet te tańsze są bardzo dobrej jakości i nieraz nie ma co przepłacać. Konkretnie chodzi mi o tusz hp 302 . Na tej stronie Do Drukarki są wszystkie, które pasują do mojego urządzenia, jednak trudno mi się zdecydować.
- anianita
Jeśli o zamienniki tuszy do drukarek chodzi to jest ich obecnie na rynku całkiem sporo. Zarówno jeśli chodzi o oryginały jak i o różnego typu zamienniki. Te obecnie są naprawdę dobrej jakości. Ja mam swoje miejsce, gdzie już jakiś czas zaopatruję się w tusze do drukarek tutaj sklep.invmedia.pl. Mają kompleksową ofertę, więc każdy jest w stanie znaleźć to, czego potrzebuje.
- gabi22
Szczerze mówiąc, to nawet dokładnie na tym się nie znam... Ale możesz zajrzeć sobie tutaj https://www.drukuj24.pl/drukarka/canon- ... -2550.html i rozglądnąć się w poszczególnych ofertach. Mój brat często tam robi zakupy i wiem, że dużo nie płaci. A tusz wystarcza mu na długo.
- czarov
No właśnie ja chcę zapytać o ofertę http://www.tanie-tusze.net/15-tonery-do-brother bo choć nigdy nie używałem to patrząc na ceny i opinie innych osób bardzo się opłaca. Pytanie jak to wygląda w praktyce? Ktoś podpowie?
Post autor: tródek »
Nie znam tego sklepu, zamienników zazwyczaj szukam na allegro, fajnie mi sie też activejety sprawdzają, też stacjonarnie można kupić. Nie widzę sensu przepłącania za oryginał.
Post autor: DeSzKóWsKi »
Ja zamienniki kupuję od samego początku i nigdy nie miałem z tym żadnego problemu. Moim zdaniem to jest dobre rozwiązanie bo można na tym nieźle zaoszczędzić.
___
Bielsko praca
___
Bielsko praca
- goodwer
Tusz do drukarki można kupić nieoryginalny, przy czym trzeba się spodziewać, że mimo wszystko nie będzie pasował. Ogólnie zdarza się to rzadko, ale ryzyko jest. Na szczęście są sklepy takie jak ten https://tonery-drukarki.pl/313-tusze , które oferują niskie ceny na tonery i tusze, więc mało sie w razie czego traci.
Post autor: Kazimierzęk0241 »
Najlepiej ten najtańsze. Będzie to ekonomiczne rozwiązanie.
Post autor: hąrry »
też kupuję zamienniki, to świetna oszczędność kasy, ja kupję activejet, według mnie najlepsza marka zamienników, są super wydajne, zbliżone do oryginałów
- monka
Tak naprawdę, najważniejsze jest to, aby tusze były dobre i nie drogie. Na stronie: https://tonatuszu.pl/materialy-eksploat ... ze-brother znajdziesz właśnie takie. Dużym plusem sklepu jest to, że mają artykuły do drukarek przeróżnych firm, nie tylko brother.
Post autor: całł »
zastanawiam sie nad tymi zamiennikami do mojej drukarki, chyba zamówię na allegro na próbę bo w sumei nie są drogiehąrry pisze: ↑04 gru 2020, 22:34 też kupuję zamienniki, to świetna oszczędność kasy, ja kupję activejet, według mnie najlepsza marka zamienników, są super wydajne, zbliżone do oryginałów
Post autor: Łukaniu »
Zdecydowanie wolę kupować oryginalne tusze drukarki. Wtedy drukarka normalnie działa i ma ładny wydruk. Jeśli coś się z nią stanie to wtedy wiem że to nie przez tusz i jego podróbkę. Tusze oryginalne kupuję tutaj https://ale.pl/1095-oryginalne-tusze-do-drukarek-hp. Jestem bardzo zadowolony
Post autor: heńek »
mi szkoda kasy na oryginały, nie uważam, żeby jakość zamienników tych markowych nie będzie odstawała od oryginałów, ja też używam zamiennikow od Activejet, to marka od dawna obecna na rynku i mi tez się sprawdzają, są bardzo wydajne___________________________________
Post autor: Hareśka »
Osobiście zaopatruje się w tusze i tonery w sklepie https://ale.pl/1095-oryginalne-tusze-do-drukarek-hp. Mają szeroki wybór, tuszy w dobrych cenach. Oczywiście kupuje tylko oryginalne tusze, ponieważ mam pewność co do ich wydajności oraz dopasowania do sprzętu. Obsługa jest w stanie doradzić
Post autor: Lidor »
Nic tak nie psuje dnia w biurze jak awaria drukarki. Miejcie namiar na dobry serwis – to oszczędzi Wam wiele stresu i czasu. naprawa drukarek chorzów to zbawienie dla nas
Przejdź do
- Forum
- ↳ Architektura - projekty, pomysły, inspiracje
- ↳ Wnętrza
- ↳ Domy
- ↳ Budynki usługowe
- ↳ Budowa i remont - majsterkowanie - narzędzia - sklepy
- ↳ Nowe domy
- ↳ Stare domy
- ↳ Adaptacje
- ↳ Porady
- ↳ Czy to się opłaca?