Zarządzanie nieruchomościami

Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
Gość

Zarządzanie nieruchomościami

Post autor: Gość »

Szukam zarządcy nieruchomości do mojego domu wakacyjnego, który wynajmuję sezonowo. Problem polega na tym, że nie mieszkam w Polsce na stałe, więc potrzebuję kogoś, kto zajmie się wszystkim, od kontaktu z gośćmi po sprawy serwisowe i porządkowe. Czy ktoś zna firmę lub osobę, która ma doświadczenie w zarządzaniu nieruchomościami na odległość i oferuje pełną obsługę wynajmu?
pajonk

Re: Zarządzanie nieruchomościami

Post autor: pajonk »

Mój kumpel z pracy miał podobny problem z zarządzaniem swoim domem wakacyjnym, ponieważ często wyjeżdżał za granicę. Opowiadał mi, że skorzystał z usług Per Modum i naprawdę byli bardzo pomocni. Zajęli się wszystkim – od kontaktu z gośćmi, przez sprzątanie, aż po drobne naprawy. Mówił, że dzięki nim mógł spokojnie cieszyć się zyciem, nie martwiąc się o wynajem. Warto ich sprawdzić - masz tu namiary na oferte https://www.per-modum.pl/oferta.htm
ODPOWIEDZ