Udana randka przez internet?
Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
Udana randka przez internet?
Post autor: łot »
Zastanawiam się czy w sieci można poznać kogoś fajnego na stałe. Nie chodzi mi o spotkanie na sam seks bo wiem, że portali w stylu https://eromeet.pl/ jest tysiące i z tym nie ma żadnego problemu.
Chodzi mi o poważny związek na stałe, co myślicie?
Chodzi mi o poważny związek na stałe, co myślicie?
Re: Udana randka przez internet?
Post autor: Ludwiczęk0241 »
Wydaje mi się, że takie coś jak najbardziej istnieje
Post autor: krzyś »
ja poznałem swoją laskę w sieci, co prawda nie był to żaden portal randkowy no ale.... można:P
Post autor: miśa »
z tymi opłatami to faktycznie prawda, rejestrujesz się za darmo ale później żeby coś tam zrobić musisz zapłacić
Post autor: śśśś »
fajna alternatywa dla tych, którzy czasu nie mają
Post autor: łiczs »
potwierdzamśin pisze: ↑19 lis 2020, 9:12 uważajcie sobie na dodatokwe opłaty
- Bodzio12
Zobaczcie na stronę ogłoszenia towarzyskie aby umówić spotkanie na sex z ogłoszenia, to wystarczy zadzwonić na podany w nim numer. To kontakt bezpośredni do dziewczyny z ogłoszenia. Jeśli takie randki was interesują to zobaczcie na stronę.
Post autor: Filipęk9241 »
Moim zdaniem to jest już przesada. Osobę można poznać przez internet, ale mieć randkę przez internet to już raczej jest za dużo. Ja bym się na to nie zdecydował...
- Kaja
Ze znajomościami przez internet trzeba uważać, ale nie jest powiedziane, że się to nie uda. Poza tym, jak na każde spotkanie, warto i na pierwszą randkę porządnie się przygotować. Zobacz tu, jak powinna wyglądać bezpieczna randka, na co zwracać uwagę i jakie kwestie będą ważne, szczególnie dla nas, jako kobiet.
Post autor: letsdatę »
Oczywiście, że może być udana, ale czy internetowe randki są dobrym pomysłem? Myśle, że tak. Pod warunkiem, że jest to sprawdzony portal. A na pewno jest nim Letsdate:
https://znajdzrandke.pl/portal-randkowy-letsdate/ Jeśli szukasz dużą liczbą użytkowników i sprawdzony portal randkowy to dobrze trafiłeś. Nie ma lepszego serwisu randkowego.
https://znajdzrandke.pl/portal-randkowy-letsdate/ Jeśli szukasz dużą liczbą użytkowników i sprawdzony portal randkowy to dobrze trafiłeś. Nie ma lepszego serwisu randkowego.
- alutka90
Witam,co sądzicie o randkowaniu przez osoby starsze? Moja babcia ma 7o lat,jest bardzo atrakcyjną i żywiołowią kobietą,która szuka mężczyzny w swoim wieku. Gdzie warto randkować? Jaki portal założyć? https://zycieseniora.com/z-zycia-wziete ... a-seniorow Co o tym sądzicie?
Post autor: Sławomir »
Z jakich portali randkowych korzystacie i dlaczego? Wszystkim zainteresowanym tematem chciałbym polecić portal, na którym znajdziecie ogłoszenia towarzyskie , które są regularnie weryfikowane. Na stronie macie również możliwość dodania własnego ogłoszenia, które możecie na bieżąco edytować.
taśma aluminiowa samoprzylepna castorama
taśma aluminiowa samoprzylepna castorama
Post autor: Olcią9 »
Aby randka przez internet była udana, koniecznie potrzebujesz portalu w którym będziesz mógł/mogła dobrać sobie partnera według swoich kryteriów i wymagań. Muszą one być bardzo rozbudowane, żeby jak najbardziej zawężyć pole poszukiwań. Zajrzyj na shoow.pl, jest to portal z odpowiednio wyselekcjowanymi kryteria dla Ciebie.
Post autor: oluś9433 »
Wiecie, ile związków na długie lata i często na całe życie zrodziło się z randek internetowych? Trzeba próbować, ale bezpiecznie podchodzić do całego tematu! Powinniście na początek sprawdzić stronę https://rankingportalirandkowych.pl/naj ... -randkowe/ , na której jest ranking najlepszych portali.
Post autor: freekmea »
Wiem, jak jest źle, jeśli nie mamy bliskiej osoby, niekoniecznie tylko pod względem seksualnym, ale nawet do przytulenia. Dlatego jestem zdania, że warto sobie to jakoś ogarnąć i ja mam wrażenie, że naprawdę fajnie czasem co nieco zerknąć i co innego wskazać. Ja jednak wiem, że naprawdę dobrze jest poznać Eronikęi https://eronika.pl/.
- lawenda
Owszem, że taka randeczka może być udana. W szczególności kiedy została dogadana na hustly Wybierasz ogłoszenie, przeglądasz fotki, czytasz opis i umawiasz się z piękną kobietą na erotyczne doznanaia.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Architektura - projekty, pomysły, inspiracje
- ↳ Wnętrza
- ↳ Domy
- ↳ Budynki usługowe
- ↳ Budowa i remont - majsterkowanie - narzędzia - sklepy
- ↳ Nowe domy
- ↳ Stare domy
- ↳ Adaptacje
- ↳ Porady
- ↳ Czy to się opłaca?