Tort
Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
- Walkowa
- oins
Re: Tort
Ja sama niestety nie umiem piec tortów, może jeszcze jakąś szarlotkę uklepię, ale na pewno nie tort. Je zawsze zamawiam ze sprawdzonej cukierni Semifreddo z Warszawy https://www.semifreddo-cukiernia.pl/galeria. Oni mają bardzo korzystną ofertę, atrakcyjne ceny, a do tego ich wypieki są przepyszne. Torty, ale też i inne wypieki są delikatne, rozpływają się w ustach, mają dobrą teksturę, smaki sa dobrane idealnie, polecam ich gorąco.
- LukaszGruszto
- anianita
Również za samodzielnie pieczenie tortów się nie biorę, jest to po prostu zbyt ciężkie. Akurat tak się składa, że za trzy tygodnie urodziny ma mój partner, a nie mam pojęcia gdzie zamówić dobry tort. Znalazłam cukiernię online torty Gdynia i rozważam zakup tortu czekoladowego. Korzystał ktoś kiedyś z oferty tej cukierni i może się wypowiedzieć? Będę wdzięczna.
- poskina
Piec tortu nie potrafię, ale mam nadzieję, że kiedyś podołam temu zadaniu. Z racji nadchodzących Świąt uznałam, że ich drugi dzień spędzimy z rodziną na słodko i zamówiłam tort świąteczny https://e-torty.pl/torty-swiateczne-dos ... narodzenie w znanej cukierni online. Jestem pewna, że będzie smaczny bo nie pierwszy raz zamawiam.
- norva
Kocham torty, w zasadzie tylko czekam do urodzin aż będę mogła zjeść kolejny kawałek, hahaha. Torty zamawiamy zawsze z cukierni Radzikowscy https://cukiernia-radzikowski.pl/do/cat/kat_11/ z Warszawy. W ich ofercie są przeróżne słodkości, torty też mają różne, nie tylko tradycyjne, ale też musowe, lodowe, czy moje ulubione - bezowe: https://cukiernia-radzikowski.pl/do/cat/kat_12/. Nie każdy potrafi zrobić dobrą beze, a ich są najpyszniejsze, ceny mają atrakcyjne, polecam gorąco.
- Saturn
Ja niedawno spróbowałem tortu bez cukru. Był to dietetyczny tort od https://niejestemzcukru.pl/ i muszę przyznać, że bardzo pozytywnie się zaskoczyłem. Smakował wyśmienicie. Z pewnością skorzystam z ich oferty ponownie, gdy tylko nadarzy się jakaś szczególna okazja.
Post autor: jaruś »
Strona internetowa cukierni nie byłaby pełna bez profesjonalnie skonstruowanej galerii przedstawiającej wykonane słodkości gry przeglądarkowe https://grywasz.pl. Zauważysz, że u nas jest ich naprawdę ogrom. Tak się składa, ze funkcjonujemy na rynku już od 2005 roku i wiemy co dla naszych klientów smakuje. Funkcjonujemy w Kielcach na ulicy wspólnej.
Post autor: Piotr »
Witam Wszystkich
Ja z pieczeniem tortu mam złe doświadczenie. Miałem zrobić tort żonie na urodziny. Zabrałem się za niego jak małżonka była w pracy. Cała akcja zaczęła się rano. Niestety bardzo źle się to skończyło. Tort niestety nie wyszedł. Na szczęście poratowała mnie cukiernia w Jaworznie. Kupiłem tort który smakował żonie- a to najważniejsze. W cukierni był duży wybór. Polecam każdemu kupno tortu a nie pieczenie, które grozi spaleniem kuchni.
Ja z pieczeniem tortu mam złe doświadczenie. Miałem zrobić tort żonie na urodziny. Zabrałem się za niego jak małżonka była w pracy. Cała akcja zaczęła się rano. Niestety bardzo źle się to skończyło. Tort niestety nie wyszedł. Na szczęście poratowała mnie cukiernia w Jaworznie. Kupiłem tort który smakował żonie- a to najważniejsze. W cukierni był duży wybór. Polecam każdemu kupno tortu a nie pieczenie, które grozi spaleniem kuchni.
Post autor: Adek »
Hej
Nie wiem czy to o tą cukiernie chodzi w Jaworznie ale moją ulubioną jest ta cukiernia Mają wyśmienite wypieki. Zachęcam gorąco do odwiedzenia ich siedziby i spróbowania ich wypieków. Nieraz po pracy razem ze znajomymi wpadam tam na kawę i ciacho. Jest miejsce gdzie spokojnie można zjeść i porozmawiać. Polecam także torty na wszelkie okazje tym bardziej że Panie ekspedientki zawsze doradzą co wybrać Polecam także torty na wszelkie okazje tym bardziej że Panie ekspedientki zawsze doradzą co wybrać Nie raz korzystałem z ich polecenia co do tortu urodzinowego
Nie wiem czy to o tą cukiernie chodzi w Jaworznie ale moją ulubioną jest ta cukiernia Mają wyśmienite wypieki. Zachęcam gorąco do odwiedzenia ich siedziby i spróbowania ich wypieków. Nieraz po pracy razem ze znajomymi wpadam tam na kawę i ciacho. Jest miejsce gdzie spokojnie można zjeść i porozmawiać. Polecam także torty na wszelkie okazje tym bardziej że Panie ekspedientki zawsze doradzą co wybrać Polecam także torty na wszelkie okazje tym bardziej że Panie ekspedientki zawsze doradzą co wybrać Nie raz korzystałem z ich polecenia co do tortu urodzinowego
Przejdź do
- Forum
- ↳ Architektura - projekty, pomysły, inspiracje
- ↳ Wnętrza
- ↳ Domy
- ↳ Budynki usługowe
- ↳ Budowa i remont - majsterkowanie - narzędzia - sklepy
- ↳ Nowe domy
- ↳ Stare domy
- ↳ Adaptacje
- ↳ Porady
- ↳ Czy to się opłaca?