pasy Smart kid belt
Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
- komoda
pasy Smart kid belt
Moja chrześniaczka jest na tyle duża, że już może zrezygnować z fotelika ale czy same pasy są na tyle bezpieczne? Zastanawiam się czy jest jakaś lepsza alternatywa zamiast fotelika. Szukając jakieś podpowiedzi w internecie trafiłam na pasy Smart kid belt https://smartkidbelt.com/pl/ i tak się zastanawiam czy by takich dla niej nie kupić. W końcu nie są takie drogie a producenci zapewniają, że są atestowane i w pełni bezpieczne. Myślicie, że się sprawdzą?
- papadryl
Re: pasy Smart kid belt
ja zanim je kupilem to przetrzepalem caly internet w poszukiwaniu wszelkich informacji, ogolnie pasy sa spoko, fajne, maja odpowiednie testy, sa bezpieczne, aczkolwiek strasznie zdziwil mnie heejt... masakra, czemu ludzie tak najezdzaja na to urzadzenie?!
- kikunia
A widzieliscie wyniki tych testow https://jestempotrzebny.pl/bezpiecznie-w-aucie/ ? ja bylam w szoku.. choc moze staje sie jasne, czemu producenci fotelikow tak bardzo nie chca pokazywac wynikow
- Kamiqa
Zwróć uwagę, że to przeważnie konkurencja i najbliżsi klienci. Im nie pasuje Smart Kid Belt. Dlaczego to ciężko powiedzieć. A sam pas jest fajnym rozwiązaniem i każdy kolejny test jaki czytam, to jeszcze bardziej mnie do niego przekonuje.papadryl pisze: ↑20 sty 2020, 10:24 ja zanim je kupilem to przetrzepalem caly internet w poszukiwaniu wszelkich informacji, ogolnie pasy sa spoko, fajne, maja odpowiednie testy, sa bezpieczne, aczkolwiek strasznie zdziwil mnie heejt... masakra, czemu ludzie tak najezdzaja na to urzadzenie?!
- Kaoma88
Noo w szczególności robi to bardzo dobrze blog osiemgwiazdek. gdzie pasy SKB krytykuje ale testów z fotelików, które tak ochoczo rekomendują już nie pokazująbawarka pisze: ↑20 lut 2020, 12:06 odnioslam takie samo wrazenie, ze to wlasnie konkurencja toczy ten hejt.. ciagle jakies zarzuty bezpodstawne..
- jejszerokoscafrodyta
Post autor: jejszerokoscafrodyta »
wiecie co. ja tam nie patrze kto hejtuje kto co chwali.. mam wlasny rozum i umiem czytac ze zrozumieniem.. przeanalizowalismy z mezem za i przeciw pasów oraz fotelika dla starszego dziecka i pasy okazaly sie lepszym rozwiazaniem
Przejdź do
- Forum
- ↳ Architektura - projekty, pomysły, inspiracje
- ↳ Wnętrza
- ↳ Domy
- ↳ Budynki usługowe
- ↳ Budowa i remont - majsterkowanie - narzędzia - sklepy
- ↳ Nowe domy
- ↳ Stare domy
- ↳ Adaptacje
- ↳ Porady
- ↳ Czy to się opłaca?