Orllo Z18 - opinie

Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
Loli

Orllo Z18 - opinie

Post autor: Loli »

Cześć,
Czy będziecie mi w stanie powiedzieć coś więcej na temat wyboru dobrej jakości kamer zewnętrznych obrotowych, aktualnie w szczególności spodobał mi się po specyfikacji Orllo Z18 głównie ze względu na zoom, dobry tryb nocny i podążaniem za ruchem. A ma mi służyć jako dodatkowa ochrona domu i budynków gospodarczych podczas naszej nieobecności.
Tommi

Re: Orllo Z18 - opinie

Post autor: Tommi »

Bardzo dobre, trafiłem na ten model przez znajomego i musze przyznać, że naprawdę wypada bardzo dobrze pod względem parametrów technicznych co do trybu nocnego, zoomów, detekcji ruchu, no i też prosta obsługa. Można ją zamontować w miejscu gdzie nie ma Wifi i automatycznie przybliża obraz przy wykryciu człowieka. W swojej klasie cenowej topka!
Wello

Post autor: Wello »

Super sprzęt w swojej klasie. Jeśli chodzi o wybór to Orllo Z18 wypada bardzo dobrze pod względem specyfikacji. Posiada porządny tryb nocny, x18 zoom, podążanie za ruchem i tryb nocny, który sięga aż do 60 metrów w całkowitej ciemności. Z takich dostępnych kamer SIM zdecydowanie topka!
Sobosz

Post autor: Sobosz »

Też uważam, że jednak dobrze jest się rozejrzeć w ofercie orllo u których bez problemów będziecie mogli znaleźć naprawdę dobrej jakości sprzęt w rozsądnej cenie. Nam tez się nie chciało zakładać całego systemu z rozciąganiem kabli, rejestratorami itd. Dobrze, że są opcje Wifi IP, ale też właśnie takie kamery SIM jeśli nie ma dostępu do Internetu.
IgonSz

Post autor: IgonSz »

Spoko sprzęt, teraz jest sporo tańszy. Nieważne gdzie jesteś możesz mieć stały podgląd obrazu z dalekim trybem nocnym i polską apką więc z obsługą nie będzie problemów. Ma bardzo dobry zoom, bo aż x23 z podążaniem za ruchem, dwustronna komunikacją i jak wykryje ruch to to od razu wysyła informacje.
ODPOWIEDZ