Nowe boisko
Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
- jogurtowa
Nowe boisko
Chcemy się zaangażować w budowę nowego boiska na osiedlu. Obecne ostatni raz było remontowane w latach 80., wymaga więc pilnego remontu. Czy można uzyskać jakieś rządowe środki na to, albo chociaż z województwa? Na samorząd nie ma co liczyć, bo oni pakują kasę tylko tam, gdzie sami mieszkają.
- Walkowa
Re: Nowe boisko
A czy wiecie, że o takie boisko trzeba odpowiednio dbać? Są nawet firmy, które zajmują się konserwacją orlików. Jedną z takich firm. jest orlikserwis.pl z Czarnkowa, więc jeśli potrzebowalibyście takich właśnie usług, to polecam się z nimi skontaktować Jestem przekonana, że będziecie zadowoleni
Post autor: Wodzić »
Ogrodzeniami boisk, piłkochwytami, akcesoriami, siatkami, zajmuje się firma https://www.siatki-kramer.pl/. Zdecydowanie współpraca na plus. Można takie boisko w sposób profesjonalny ogrodzić, zabezpieczyć mienie, przechodniów, szyby, elewacje domów. Właśnie jak sie skontaktujecie z tą firmą, na pewno pomogą dobrać odpowiednie rozwiązania
Post autor: BaronŻ »
Jeżeli jesteśmy w temacie boiska to polecam zapoznać się z oferta tej firmy https://renowacjaboiska.pl/#kontakt , która oferuje kompleksowe usługi z zakresu renowacji boisk. Firma zajmie się też kompleksowo dosiewem, frezowaniem boiska czy piaskowaniem.
Post autor: Marcin Łuczka »
Dobrze, że jesteśmy w takim przyjemny temacie bo ja w przyszłym roku mam zamiar zrobić takie mini boisko dla moich 3 synów. Mam kawałek placu na którym rosną tylko jakieś habazie i muszę to wyciąć i zagospodarować właśnie pod boisko. Będzie to boisko z prawdziwego zdarzenia z malowaną linią , bramkami i powiem wam, że wszystko mam umówione i na wiosnę zaczynamy. Miałem mały problem ze znalezieniem firmy, która dostarczy mi siatki sportowe ale w końcu znalazłem firmę https://www.siatki-kramer.pl/oferta/siatki-sportowe/.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Architektura - projekty, pomysły, inspiracje
- ↳ Wnętrza
- ↳ Domy
- ↳ Budynki usługowe
- ↳ Budowa i remont - majsterkowanie - narzędzia - sklepy
- ↳ Nowe domy
- ↳ Stare domy
- ↳ Adaptacje
- ↳ Porady
- ↳ Czy to się opłaca?