Następny Sylwester nad morzem czy w górach?
Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
- monka
Re: Następny Sylwester nad morzem czy w górach?
Sylwester w górach? Świetny pomysł! W ubiegłym roku spędziłam go w okolicach Zakopanego https://www.sylwesterwgorach.eu/ Bardzo ładne miejsce w szczególności zimą, wspaniałe atrakcje dzień przed Sylwestrem no i świetna zabawa do białego rana! Nie żałuję tego wyjazdu, nie można się nudzić! Osobiście polecam taki wypad w góry. Najlepiej większą grupą.
- monia
My spędziliśmy w domku w górach i to był nasz najlepszy Sylwester. Ogólnie uwielbiamy jeździć właśnie do domków wypoczynkowych na Zielonym Wzgórzu w Zawozie (Bieszczady) https://www.domkiwzawozie.pl/nasza-oferta. Tam jest przepięknie, domki są zlokalizowane wśród natury, jest z nich przepiękny widok, jest spokojnie, ceny mają w porządku. Niedawno pojechaliśmy tam na tydzień i też nam się bardzo podobało, polecam serdecznie.
- fAsToSoWsKi
Post autor: fAsToSoWsKi »
Zobaczymy jak się rozwiąże sytuacja z wirusem, ale chciałbym bardzo pojechać w góry. Ciekawe czy mi to się uda....
___
filmownie dronem
___
filmownie dronem
- tert
Zdecydowanie w górach. Myślę, że to opcja warta rozpatrzenia, my w zeszłym roku byliśmy na sylwestrze w hotelu Eco Tatry, a ostatnio spędziliśmy tam cudowny urlop. Mają tam fajne pakiety, zarówno pod względem cenowym, jak również ze względu na atrakcje w nich zawarte i tu polecam mój ulubiony pakiet "Termalny wypoczynek" https://www.ecotatry-hotel.pl/oferta-wy ... -w-gorach/. Warto jeszcze podkreslic, że jest to hotel tylko dla dorosłych, wiec można wypocząć bez beigających wszedzie dzieci . Widoki są przepiękne, klimat niesamowity, można tam poczuć kulturę góralską, warto się tam wybrać.
- klamka
Tak się dobrze bawiłem w sylwestra, że rozważam już kolejną, przyszłoroczną imprezę. Na tej stronie internetowej https://www.sylwester-travel.pl/ udało mi się znaleźć świetny bal sylwestrowy, a także wiele atrakcji. Dodatkowo na terenie imprezy jest basen i spa.
Post autor: Darkos »
Jeśli szukasz porad muzycznych na każdą imprezę, blog z usługami muzycznymi Parrty.pl jest idealnym miejscem. Znajdziesz tu wiele cennych wskazówek, które pomogą Ci dobrać odpowiednią muzykę na każdą okazję. Nasi eksperci dzielą się swoją wiedzą, abyś mógł stworzyć niezapomnianą atmosferę. Skorzystaj z naszych porad i spraw, aby każda Twoja impreza była wyjątkowa.
Post autor: Sławomir »
Jakiś czas temu byłem w Poznaniu na wycieczce z rodziną i zatrzymaliśmy się w polecanych nam apartamentach Browar Old Town - targi GREEN POWER Poznań , które mogę Wam szczerze polecić. Jakie Wy macie zdanie na temat oferty tego hotelu?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Architektura - projekty, pomysły, inspiracje
- ↳ Wnętrza
- ↳ Domy
- ↳ Budynki usługowe
- ↳ Budowa i remont - majsterkowanie - narzędzia - sklepy
- ↳ Nowe domy
- ↳ Stare domy
- ↳ Adaptacje
- ↳ Porady
- ↳ Czy to się opłaca?