najtańsza apteka
Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
najtańsza apteka
Post autor: jurta »
poszukiwana najtańsza apteka, w grę nie wchodzą apteki online bo szukam apteki dla mamy, która chce kupować potrzebne rzeczy na bieżąco, jak oceniacie DOZ?
Re: najtańsza apteka
Post autor: Zebra »
Jak najbardziej DOZ mogę polecić, mają przystępne ceny, nie robią co chwilę podwyżek jak gdzie indziej. Kupuję tam od wielu miesięcy zarówno leki, jak i suplementy. Jak dla mnie najtańsza apteka.
Post autor: jurta »
jutro się do nich wybiorę i uzupełnię domową apteczkę bo trochę mi sie tego nazbierało, muszę kupić sporo leków i każda oszczędnośc mile widziana a tych leków coraz więcej niestety potrzeba
Post autor: sasankaa »
Ooo ja też regularnie chodzę do dozu, mają najlepsze ceny w całej okolicy. Ostatnio przed wakacjami miałam trochę rzeczy do kupienia, nawet nie miałam pojęcia jak bardzo ceny w aptekach mogą się różnić.
- fiesta
To prawda - w aptekach DOZ ceny nie rosną już od jakiegoś czasu. Także leki refundowane są u nich tańsze niż w aptekach konkurencji. W dzisiejszych czasach to świetna wiadomość, każdy z nas oszczędza gdzie może więc warto to wiedzieć.
Post autor: barynka »
Masz rację, ja też zauważyłam, że w DOZie nie podnoszą cen. Lubię u nich kupować szczególnie stacjonarnie. Nawet zauważyłam, że suplementy są u nich tańsze.
Post autor: Izi »
Ja ostatnio już tylko w DOZ kupuję, bo gdzie indziej podwyżki, a ja nie lubię przepłacać. Kupuję tam zarówno leki, jak i suplementy i często udaje mi się zaoszczędzić.
Post autor: wafelka »
Moim zdaniem w dozie rzeczywiście jest obecnie najtaniej, porównywałam ceny pomiędzy różnymi aptekami w mojej okolicy i ceny mocno się różniły. Na szczęście w dozie są całkiem konkurencyjne
Przejdź do
- Forum
- ↳ Architektura - projekty, pomysły, inspiracje
- ↳ Wnętrza
- ↳ Domy
- ↳ Budynki usługowe
- ↳ Budowa i remont - majsterkowanie - narzędzia - sklepy
- ↳ Nowe domy
- ↳ Stare domy
- ↳ Adaptacje
- ↳ Porady
- ↳ Czy to się opłaca?