Gadżety erotyczne
Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
Gadżety erotyczne
Post autor: Antoś78 »
Od pewnego czasu zastanawiam sie nad zakupem jakiś gadżetów erotycznych, poniewaz chciałbym wprowadzić nieco urozmaicenia do mojej sypialni. Co możecie mi polecić ? Z jakiego sklepu warto skorzystać ?
Re: Gadżety erotyczne
Post autor: Węgrzyn »
Ze swojej strony mogę Ci polecić sklep - http://xn--wiat-nexus-37b.pl , w którym znajdziesz świetnej jakości, popularne produkty firmy Nexus.
glinka chuma cena
glinka chuma cena
Post autor: Antoś78 »
Czy korzystałeś z tego sklepu i używasz ich gadżetów? Czym wyrózniają sie ich produkty, sposród innych sklepów ?
Post autor: Węgrzyn »
Według mnie najważniejsza jest jakość, ponieważ to ona wpływa na bezpieczenstwo używania oraz zadowolenie z produktu. W przypadku zabawek erotycznych nie warto oszczędzać pare złotych, korzystałem z róznych akcesoriów, a ich produkty według mnie są najlepsze.
Post autor: Miśkidwa »
Na początek może spróbujcie fajne stroje, jakieś fajne majtki najlepiej z pasem do pończoch do tego fajne pończochy https://secretplace.pl/produkt/womanizer-duo.html i gorset, na pewno podziała na faceta. Stworzenie odpowiedniego nastroju tez nie wymaga, nie wiadomo jakiego nakładu pracy, wystarczy kilka świec jakiś ładny zapach i nic więcej nie trzeba.
- pati
Już jakiś czas temu mąż chciał mnie namówić na to, żebyśmy wypróbowali jakiś gadżetów w sypialni. Nie, że nie chciałam. Bardziej chodziło o to, że zbliżenia w ogóle mnie stresowały mimo, że mój Tomek się zabezpieczał. Wiecie, różnie może być. Dlatego podjęłam decyzję, że będę się zabezpieczać. Najpierw badania, a potem ginekolog dobrał mi belarę. Jest różnica, czuję się o wiele pewniej. Jest większa przyjemność zamiast wcześniejszego stresu.
Post autor: Miś »
Wszystko jest dla ludzi. A patrząc po ilości rzeczy dostępnych w sklepach to potrzeby są duże na gadżety erotyczne. Czasami jak przeglądam stronę ShowUp to widzę że dużo dziewczyn korzysta z lusha (chyba tak to się nazywa). Ciekawe urządzenie. Można nim sterować zdalnie i dawać przyjemności.
Post autor: WItkowŚki »
Podrzucam Wam linka również do tego e-sklepu: https://www.erotino.pl/brand/4-foxshow Znajdziecie tam bardzo duży wybór różnych gadżetów erotycznych. W sypialni nie może być nudy, więc jak najbardziej trzeba próbować eksperymentować różnymi przyrządami czy też np jakąś seksi bielizną. Wszystko to wpłynie pozytywnie na Wasze pożycie.
Post autor: Jaś66 »
To prawda, nie warto oszczędzać pieniędzy na gadżety. Według mnie na początek warto kupić nasutniki aby zobaczyć czy jakiekolwiek akcesoria erotyczne sprawią większą przyjemność.Węgrzyn pisze: ↑31 gru 2020, 8:44 Według mnie najważniejsza jest jakość, ponieważ to ona wpływa na bezpieczenstwo używania oraz zadowolenie z produktu. W przypadku zabawek erotycznych nie warto oszczędzać pare złotych, korzystałem z róznych akcesoriów, a ich produkty według mnie są najlepsze.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Architektura - projekty, pomysły, inspiracje
- ↳ Wnętrza
- ↳ Domy
- ↳ Budynki usługowe
- ↳ Budowa i remont - majsterkowanie - narzędzia - sklepy
- ↳ Nowe domy
- ↳ Stare domy
- ↳ Adaptacje
- ↳ Porady
- ↳ Czy to się opłaca?