Co zamiast fotelika dla dziecka?
Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
- karin33
Co zamiast fotelika dla dziecka?
Hej, często podróżuję z dziećmi, jednak mój syn zawsze marudzi i płacze, gdy musi usiąść w foteliku samochodowym. Szukam innego sposobu na bezpieczne podróżowanie. Znalazłam Smart Kid Belt https://smartkidbelt.com/pl/, które mogą być alternatywą. Pasy łatwo się instaluje i przeszły testy bezpieczeństwa. Uważacie, że to przydatny gadżet?
- olga83
Re: Co zamiast fotelika dla dziecka?
Ja też słyszałam o Smart Kid Belt i uważam, że to bardzo fajna alternatywa dla fotelika samochodowego. Wiele dzieci nie lubi fotelików, przez co podróż zamienia się w koszmar. A pasy przeszły testy bezpieczeństwa, są proste w obsłudze i są całkiem niedrogie. Myślę, że to przydatny sprzęt, szczególnie podczas długiej podróży za granicę lub w wypożyczonym aucie.
Post autor: śmieć »
Te pasy sa bezpieczne, a jak ktoś uwaza inaczej to proponuje poczytac https://smartkidbelt.com/pl/blog/news/k ... inie-ece44 Wiele osob pisze o pasach zle bo nie maja odpowiedniej wiedzy a powielaja hejt z internetu ktory opierany jest na pustych arguumentach
Post autor: ślicznota »
dobry wybor te pasy, tez mam i uzywam od dwoch lat u starszego dziecka dla mnie wazne by byly bezpiecznekarin33 pisze: ↑07 paź 2020, 11:23 Hej, często podróżuję z dziećmi, jednak mój syn zawsze marudzi i płacze, gdy musi usiąść w foteliku samochodowym. Szukam innego sposobu na bezpieczne podróżowanie. Znalazłam Smart Kid Belt https://smartkidbelt.com/pl/, które mogą być alternatywą. Pasy łatwo się instaluje i przeszły testy bezpieczeństwa. Uważacie, że to przydatny gadżet?
Post autor: mireczka »
u mnie bardzo fajnie sprawdza sie pas smart kid belt.... Do zakupu przekonała mnie moja znajoma, która kilka miesięcy wcześniej zakupiła go i bardzo sobie chwali.
Nie ma zarzuceń, nie ma jakiś tam problemów. dzieciaki starszaki sa bezpieczne, pasy amortyzuja dzieci przy hamowaniu....;)
pas nie uciska brzuszkow
Smart Kid Belt sa na prawdę super wynalazkiem
jest bardzo Łatwy w montażu, jest bardzo przydatny w każdej sytuacji
Stosunek jakości do ceny, moim zdaniem bardzo dobre
Nie ma zarzuceń, nie ma jakiś tam problemów. dzieciaki starszaki sa bezpieczne, pasy amortyzuja dzieci przy hamowaniu....;)
pas nie uciska brzuszkow
Smart Kid Belt sa na prawdę super wynalazkiem
jest bardzo Łatwy w montażu, jest bardzo przydatny w każdej sytuacji
Stosunek jakości do ceny, moim zdaniem bardzo dobre
Przejdź do
- Forum
- ↳ Architektura - projekty, pomysły, inspiracje
- ↳ Wnętrza
- ↳ Domy
- ↳ Budynki usługowe
- ↳ Budowa i remont - majsterkowanie - narzędzia - sklepy
- ↳ Nowe domy