Akcja serwisowa BMW
Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
- Klara27
Akcja serwisowa BMW
Słyszeliście o akcji przywoławczej BMW? Jeśli nie, to warto przeczytać artykuł na ten temat https://motoryzacja.wnp.pl/europejska-a ... 1_0_0.html w którym podane są modele i roczniki objęte akcją. Wprawdzie marka wysyła pisemne zawiadomienia do właścicieli samochodów, ale zawsze warto mieć rękę na pulsie. Mój mąż już był na tym przeglądzie i na szczęście u nas wszystko było w jak najlepszym porządku. Poszło szybko i sprawnie.
- Racjonalny
Re: Akcja serwisowa BMW
Post autor: Racjonalny »
Szczerze mówiąc nie słyszałem o tym wcześniej, ale na pewno się tym zainteresuję. W przypadku serwisu mojego BMW, to zawsze sprawdza się poznański sklep Części do BMW. Ostatnim moim zakupem w tym miejscu był BMW Twinpower Turbo. Polecam to miejsce każdemu posiadaczowi pojazdu tej marki. To autoryzowany dealer BMW, który zapewnia swoim klientom oryginalne części.
Post autor: julkaa »
Wydaje mi się, że dobrym wyborem będą też jednak Wycieraczki szyby przedniej i tylnej - samochody osobowe i dostawcze - OXIMO . Faktycznie są one bardzo ciche i co ważne nie pozostawiają one żadnych smug
segregator bantex
segregator bantex
- yuba
Dokładnie, ja na przykład słyszałam że świetny serwis jest przy salonie Porsche Centrum Sopot, szef tam kupował samochód i tam też go serwisuje, jak dotąd nie spotkał jeszcze nigdzie tak sprawnych i obeznanych z samochodami mechaników ja tam
Post autor: Gość »
Dla takiej marki jak BMW dobre ubezpieczenie jest wskazane. Tu https://beesafe.pl/kalkulator-oc-ac/ macie opcje na takie ubezpieczenia i to z niskimi składkami, policzcie sobie sami na ich stronie w kalkulatorze który jest dostępny.
- fajnals
Posiadanie samochodu wiąże się z koniecznością dbania o niego zarówno w kwestii ubezpieczenia, jak i dbałości o jego stan, techniczny, jak i wizualny. Regularne czyszczenie wnętrza, w tym tapicerki i podsufitki, może być czasochłonne https://showcarshine.pl/blog/blog/mycie ... y-poradnik Dlatego warto skorzystać z profesjonalnych produktów, które ułatwią tę czynność
Przejdź do
- Forum
- ↳ Architektura - projekty, pomysły, inspiracje
- ↳ Wnętrza
- ↳ Domy
- ↳ Budynki usługowe
- ↳ Budowa i remont - majsterkowanie - narzędzia - sklepy
- ↳ Nowe domy
- ↳ Stare domy
- ↳ Adaptacje
- ↳ Porady
- ↳ Czy to się opłaca?