Ja często kupuję pościele bawełniane ostatni mój zakup trafiony w dziesiątkę to flanelowa pościel granatowo szara 180x200 jest świetna bardzo przyjemna w dotyku i łatwa do utrzymania w czystości
Pościel i inne artykuły takie jak narzuty 220x240 możecie znaleźć na stronie e-ekomax.pl . Tam macie naprawdę porządne artykuły, które ubarwia waszą sypialnie i sprawią, że stanie się ona przytulniejsza, cieplejsza. Warto się tam rozglądnąć, bo wybór mają naprawdę szeroki i korzystne ceny.
Wszystko też zależy jaka was pościel interesuje. Ja przykładowo od jakiegoś czasu rozglądałam się za pościelą dla dziecka.No, bo niedługo przyjdzie na świat mój dzidziuś, a taka pościel niemowlęca nie może być przecież byle jaka. Ale już znalazłam ciekawe propozycje na stronie bello24.pl.
Ja bardzo lubię pościele bawełniane od ich producenta, firmy AWA Kraków. Na ich stronie https://www.awakrakow.pl/posciel-bawelniana znajdziecie duży wybór takich pościeli w bardzo dobrych cenach. Tkaniny są wysokiej jakości, myślę, że przypadną Wam też do gustu.