Najtańszy kurier
- asmaki
Re: Najtańszy kurier
Bardzo opłacalna jest paczka kurierem UPS z tego co mi wiadomo, jednak nie zamawiaj kuriera przez infolinię tylko przez brokera kurierskiego. Wszystko odbywa się za pośrednictwem strony internetowej, wycena, opłata - drukujesz potem list przewozowy i czekasz na odbiór przez kuriera
- possa
A jaki rodzaj to przesyłki ma być i dokąd chcesz wysłać? Od tego w sumie wiele zależy
Od kolegi wiem że cennik paczek międzynarodowych (jakby cie interesował) bardzo dobrze przedstawia się u firm pośredniczących typu broker kurierski. Sprawdź sobie

- Renata
Ja kiedyś właśnie szukałam najtańszych ofert po kilku stronach, ale to było strasznie męczące. W końcu znalazłam jedną stronkę, która skupia największych przewoźników na świecie i w jednym miejscu można wybrać coś dla siebie, co jest dużym plusem. Tam też z nalazłam najtańszą ofertę kuriera do Niemiec https://paczkadoniemiec.sitey.me/kurier-do-niemiec gdzie często wysyłam paczki. Myślę, że to jest miejsce, gdzie można porównać ceny i znaleźć najtańszego kuriera 

- dekorator
Nie wydaje mi się, ze w dzisiejszych czasach wysłanie paczki kurierem było jakieś drogie i mniej więcej wszędzie znajdziemy te same ceny. Ja często również zamawiam paczki na paczkomat. Dobrze, że czytałem artykuł https://www.sendit.pl/blog/kiedy-paczka ... do-nadawcy to już teraz doskonale wiem, że jak moja paczka zostanie zwrócona do nadawcy to co mam z tym zrobić.
- Kleo
Zawsze jakąś opcją jest samodzielny transport przesyłek do niemiecRenata pisze: ↑03 lip 2020, 12:18 Ja kiedyś właśnie szukałam najtańszych ofert po kilku stronach, ale to było strasznie męczące. W końcu znalazłam jedną stronkę, która skupia największych przewoźników na świecie i w jednym miejscu można wybrać coś dla siebie, co jest dużym plusem. Tam też z nalazłam najtańszą ofertę kuriera do Niemiec gdzie często wysyłam paczki. Myślę, że to jest miejsce, gdzie można porównać ceny i znaleźć najtańszego kuriera![]()

Post autor: kika1 »
Firm kurierskich na rynku jest sporo, jednak warto wybierać te które terminowo realizują swoje zamówienia i jednocześnie są w stanie zapewnić wysoki poziom obsługi na każdym etapie. Można skorzystać również z usług brokera kurierskiego, o czym wspomniano m.in. w tym artykule https://portalmedialny.pl/art/75767/prz ... ysyac.html
Przejdź do
- Forum
- ↳ Architektura - projekty, pomysły, inspiracje
- ↳ Wnętrza
- ↳ Domy
- ↳ Budynki usługowe
- ↳ Budowa i remont - majsterkowanie - narzędzia - sklepy
- ↳ Nowe domy
- ↳ Stare domy
- ↳ Adaptacje
- ↳ Porady
- ↳ Czy to się opłaca?