tv w pokoju dziecka

Zbieramy pomysły i informacje odnośnie sklepów z meblami dziecięcymi, a także opinie o producentach. To dobre miejsce, by wymienić się meblami lub innymi rzeczami, z których Wasze dzieci już wyrosły.
Konrad_9

tv w pokoju dziecka

Post autor: Konrad_9 »

Cześć wszystkim! :)

Jeśli chodzi o telewizor w pokoju dziecka, to uważam, że może to być świetny sposób na zapewnienie dziecku rozrywki i edukacji. Oczywiście ważne jest, aby wybrać odpowiednie programy i filmy, które są odpowiednie dla wieku dziecka. Można też wybrać programy edukacyjne, które pomogą dziecku w nauce. Oczywiście ważne jest, aby ustalić zasady dotyczące korzystania z telewizora i trzymać się ich.
ladybrokat

Re: tv w pokoju dziecka

Post autor: ladybrokat »

Każdy z nas wybiera inną kompilację filmów, ale jednocześnie także ma dużo informacji na ten temat, kto i jak w danym filmie gra. Mamy odpowiednie strony z recenzjami, zapowiedziami, etc. Niemniej jednak mam swoją ulubioną gwiazdę. Jenna Ortega – biografia aktorki, najlepsze filmy, to jest to, co mnie naprawdę mocno interesuje. Mam nadzieję, że Was również?
Awatar użytkownika
Kaja

Re: tv w pokoju dziecka

Post autor: Kaja »

O nie, nic tych rzeczy. Chyba musiałabym upaść na głowę i walnąć się w nią jeszcze kilka razy, by wstawić telewizor do pokoju dziecka. Nie ma mowy! Może jak będzie nastolatkiem i to takim starszym, ale maluch? Nigdy!
ODPOWIEDZ