ozdoby świąteczne do pokoju dziecka

Zbieramy pomysły i informacje odnośnie sklepów z meblami dziecięcymi, a także opinie o producentach. To dobre miejsce, by wymienić się meblami lub innymi rzeczami, z których Wasze dzieci już wyrosły.
Konrad_9

ozdoby świąteczne do pokoju dziecka

Post autor: Konrad_9 »

Cześć wszystkim! :)

Jeśli szukacie pomysłu na ozdoby świąteczne do pokoju dziecka, to mam dla Was kilka propozycji. Możecie wykorzystać kolorowe światełka, które można zawiesić na ścianie lub na suficie. Możecie też zrobić własne ozdoby z papieru, takie jak choinki, gwiazdki, aniołki lub inne wzory. Możecie też wykorzystać kolorowe balony, które można zawiesić na suficie lub na ścianie. Możecie też wykorzystać kolorowe szklane kulki, które można zawiesić na ścianie lub na suficie. Możecie też wykorzystać kolorowe świece, które można postawić na półce lub na stoliku. Wszystkie te ozdoby sprawią, że pokój dziecka będzie wyglądał pięknie i świątecznie. :)
bączek3

Re: ozdoby świąteczne do pokoju dziecka

Post autor: bączek3 »

To poszukaj w sieci :) ja na przykład w tym roku kupiłam nowe bombki i naprawdę w internecie jest niesamowity wybór i można udekorować dom jak się tylko marzy! :) a do tego nie wydać na to fortuny
ODPOWIEDZ