Piękne schody
- Zyta
Piękne schody
Hej! Od zawsze byłam fanką drewnianego wyposażenia i dlatego też pomyślałam, że powinnam zamówić schody drewniane do domu. Myślicie, że to się opłaca? Mam na myśli żywotność takich schodów. Wiem, że trzeba o nie odpowiednio dbać, ale sądzę, że będą się prezentować o wiele lepiej niż schody wykonane z innego materiału. Mam rację?
Re: Piękne schody
Post autor: aśko »
Mi bardzo podobają się drewniane schody! Tutaj https://grzegorz-michalek.pl/ znalazłam firmę zajmujacą się rzeźbiarstwem i zastanawiam się nad zamówieniem rzeźbionej balustrady na nasze schody. Co o tym myślicie? Pomysł wydaje mi się bardzo dobry zwłaszcza, że dom jest z drewna i chcemy zachować ten styl.
Post autor: memiś0393 »
A czy ktoś z Was zamawiał może takie drewniane schody do swojego domu w firmie Budnik? Ja ostatnio natknęłam się na ich ofertę na ich stronie internetowej i wydała mi się ona całkiem atrakcyjna. Dowiedziałam się, że firma ta oferuje wyrób do samodzielnego montażu albo wraz z usługą montażu. Pomyślałam więc, że nic nie stoi na przeszkodzie, żeby z tego skorzystać. Schody produkowane są na zamówienie, co pozwala na osiągnięcie najwyższego dopasowania elementów.
Post autor: czosnekwrgłł »
W naszej firmie zamontowaliśmy piękne schody ruchome. Za realizację tego projektu odpowiadają https://delift.pl/oferta/schody-ruchome/ , którzy to wykonali kawał solidnej roboty. A schody okazały się niezastąpione na terenie naszej firmy, to bardzo nowoczesne rozwiązanie - nasi pracownicy także chwalą ten patent!
Post autor: agencjąwarszawa »
Oczywiście, takie schody będą pięknie się prezentować.Zyta pisze: ↑02 lut 2021, 6:40 Hej! Od zawsze byłam fanką drewnianego wyposażenia i dlatego też pomyślałam, że powinnam zamówić schody drewniane do domu. Myślicie, że to się opłaca? Mam na myśli żywotność takich schodów. Wiem, że trzeba o nie odpowiednio dbać, ale sądzę, że będą się prezentować o wiele lepiej niż schody wykonane z innego materiału. Mam rację?
-
Agencja Eventowa Warszawa
Przejdź do
- Forum
- ↳ Architektura - projekty, pomysły, inspiracje
- ↳ Wnętrza
- ↳ Domy
- ↳ Budynki usługowe
- ↳ Budowa i remont - majsterkowanie - narzędzia - sklepy
- ↳ Nowe domy
- ↳ Stare domy
- ↳ Adaptacje