Jak zabrać się za remont?

To bardzo praktyczny wątek, poruszamy problemy związane z budowaniem i remontami. Polecamy fachowców, sklepy, w których można zrobić zakupy budowlane, dzielimy się sprytnymi rozwiązaniami i podpowiadamy jak szybko i sprawnie wybudować dom!
Maria.lilia.6

Jak zabrać się za remont?

Post autor: Maria.lilia.6 »

Pod koniec roku planuję wykonać remont domu i szukam ekipy, która zajmuje się remontami podłóg drewnianych i ogólnie pojętą stolarką. Kogo możecie mi polecić?
Violet.102

Re: Jak zabrać się za remont?

Post autor: Violet.102 »

Jeśli jesteś z Warszawy lub okolic to sprawdź ofertę tej firmy - https://haloremont.pl/ Mają profesjonalne podejście i są bardzo zaangażowani w wykonywaną pracę.
klarra

Post autor: klarra »

Można też jednak wybrać środek bitumiczny do konserwacji podwozia . Ogólnie bardzo dużo osób zachwalało sobie takie rozwiązanie, tym bardziej, że jednak ten środek jest wysokiej jakości, więc może jednak będziecie zadowoleni z zakupów tutaj.
Hocklei

Post autor: Hocklei »

Zdecydowanie drzwi zewnętrzne to bardzo ważna kwestia, dlatego dobrze jest wybrać takie, dzięki którym otrzymamy dofinansowanie z Czystego Powietrza, a to nam zmniejszy koszty. Po drugie drzwi muszą być dobrze izolowane, posiadać dodatkowe uszczelki, aby zapobiegać utracie ciepła. Ja mam stalowe KMT Supertherm 90. Sprawdzają się. Są bezpieczne, o sztywnej konstrukcji, 90 mm grubości skrzydła robi swoje. Do tego drzwi są bardzo estetyczne i dobrze wykonane
ODPOWIEDZ