Julomax.pl opinie
- Bromira1983
Julomax.pl opinie
Post autor: Bromira1983 »
Cześć! Niedawno kupiliśmy z partnerem mieszkanie w surowym stanie od dewelopera. Teraz chcemy zacząć powoli je urządzać i zastanawiam się w jakim sklepie kupić podłogi drewniane. Znajomy polecał mi sklep julomax.pl ponieważ oferują od razu montaż i przyznam się, że taka usługa by mi się przydała. A Wy macie jakieś opinie na temat tego sklepu? Podpowiecie, czy warto skorzystać z jego usług?
- kasjusz1991
Re: Julomax.pl opinie
Post autor: kasjusz1991 »
Według mnie jak najbardziej warto. Korzystałem z usług tego sklepu kiedy potrzebowałem kompleksowego doradztwa w kwestii doboru podłogi. Obsługa klienta bardzo mi pomogła – poleciła mi najlepszą podłogę przy psach. Dzięki temu teraz wiem, że tak szybko się nie zniszczy.
- Kryspin
Również myślę, że warto skorzystać z oferty sklepu julomax.pl. Mam bardzo dobrą opinie na jego temat. Kiedy szukałem porady na temat tego w jaki taras zainwestować, to pomogli mi podjąć najlepszą decyzję. Teraz wiem, że korzystam z najlepszej możliwej opcji.
- Czesław-71
Post autor: Czesław-71 »
Jeśli zależy Ci na podłodze drewnianej wysokiej jakości, to zdecydowanie warto zakupić ją w tym sklepie. Mają bardzo duży wybór wzorów, kolorów i materiałów, więc na pewno znajdziesz coś dla siebie.
- Katarzyna-88
Post autor: Katarzyna-88 »
Pamiętam, jak kiedyś miałam niemały dylemat, jaką podłogę wybrać. Wtedy właśnie skontaktowałam się ze sklepem julomax.pl. Tam bardzo miła Pani doradziła mi najlepszą podłogę. Korzystałam również z ich oferty dotyczącej montażu i jestem bardzo zadowolona. Cały montaż wykonali solidnie i szybko.
- Jakub-83
Potwierdzam, firma julomax.pl montaż podłóg drewnianych wykonuje szybko i rzetelnie. Kupiłem u nich podłogę z montażem i to był bardzo dobry wybór. Więc jeśli się wahasz to powiem Ci, że naprawdę warto.
- karin33
Ja długo marzyłam o podłodze z drewna. Zawsze jednak myślałam, że takie podłogi są dla mnie poza zasięgiem finansowym. Wtedy koleżanka poleciła mi firmę Julomax, która robiła u niej taką podłogę. I to był strzał w 10. Podłoga piękna, w dobrej cenie, bo dostałam w promocji, a do tego montaż. Ja również polecam Julomax, jeśli chodzi o drewniane podłogi są najlepsi.
- olga83
Potwierdzam, że ich podłogi drewniane są najlepsze. My zdecydowaliśmy się na drewnianą mozaikę podłogową. Wygląda pięknie, stylowo i elegancko. Szybko zrealizowali zamówienie, a dla nas też było to ważne, bo ekipa do układania już czekała.
- Kleo
W Julomax zamawialiśmy derki tarasowe. Przyszły zgodne z zamówieniem i na czas. Nasz wykonawca był pod wrażeniem ich jakości. My zresztą też. Prezentują się doskonale kolejny sezon - wystarczy regularna pielęgnacja. Także jeśli chodzi o drewno tarasowe to tylko Julomax.
- Kordia
My od jakiegoś czasu myślimy o podłodze drewnianej. Wiem, że znajomi zamawiali parkiet właśnie tu https://www.julomax.pl/ i z ciekawości rzuciłam okiem. Duży wybór, dobre ceny, do tego rabaty i promocje. Do tego mają świetne opinie w sieci. Myślę, że i my zdecydujemy się na zakup u nich.
- Figa32
Rok temu przed wiosną wymienialiśmy deski na tarasie. Brat polecił mi Julomax, bo mają dobre ceny, a ich deski są dobrej jakości. Poza tym w ich ofercie można znaleźć różne deski. My akurat mamy duży taras, więc i cena miała znaczenie. Warto u nich robić większe zakupy.
- Colio
Zawsze marzył mi się prawdziwy parkiet drewniany. W końcu, gdy robiliśmy remont, postanowiliśmy taki zrobić. Wszystkie niezbędne materiały kupiliśmy na http://julomax.pl/. Ceny są przystępne, a wybór naprawdę duży. Czasami można też trafić na niezłe promocje, także warto tam zaglądać, gdy planujemy remont.
- Serena
Chcieliśmy na wiosnę zrobić taras drewniany. Mieliśmy nawet wybraną stolarnię, żeby zamówić deski, ale fachowiec polecił nam Julomax. I dobrze, że skorzystaliśmy z jego rady, bo firma szybko zrealizowała zamówienie. Dostarczyli deski wysokiej jakości. A przy okazji trochę na tym zaoszczędziliśmy. Polecam Julomax, bo znają się na drewnie.
- Kamilka
Mam podobną opinię o tej firmie. Też jestem w temacie desek tarasowych. Na stronie https://www.julomax.pl/ znalazłam info, że akurat mają promocję na deski tarasowe. I to sporą. Zamówiłam. Czekam na towar, ale jestem pewna, że wszystko będzie ok. Widziałam taras z ich desek u sąsiadów i super wygląda.
- Irena86
W julomax.pl kupiliśmy modrzewiowe deski tarasowe, bardzo sprawna wysyłka, dobre ceny i produkt spełnił nasze oczekiwania.
tajemnice różańcowe wszystkie
tajemnice różańcowe wszystkie
- rozalia1998
Post autor: rozalia1998 »
Bardzo dobry sklep z podłogami, duży wybór, ceny ok, warto się skontaktować z obsługą, bo oferują rabaty!
- zbigniew_69
Post autor: zbigniew_69 »
Duży wybór, ceny spoko, produkty znanych producentów, mogę polecić Julomax.pl
- Hiacynta-74
Post autor: Hiacynta-74 »
Miła obsługa i szybka realizacja zamówienia, duży wybór prawdziwych parkietów drewnianych!
- irena74
Super doradztwo, przy wybieraniu podłogi pojawia się wiele wątpliwości, polecam wtedy zadzwonić do sklepu julomax.pl i porozmawiać o możliwych opcjach, usłyszałam od sprzedawców bardzo dużo cennych rad, dlatego sklep oceniam na 6!
- Ladana1997
Post autor: Ladana1997 »
Jeśli zależy wam na trwałej podłodze, która wytrzyma na spokojnie wiele lat, to polecam Julomax.
- leopolda86
Post autor: leopolda86 »
Mnie zachwycił ogromny wybór wzorów i kolorów drewna u nich. Mam podłogę dębową z Julomaxu i bardzo sobie chwalę.
- Marcelina1996
Post autor: Marcelina1996 »
Ja mam z Julomaxu taras i sprawdza się super. Polecam.
- gabriel-90
Post autor: gabriel-90 »
Chciałem wybrać do domu coś solidnego, dlatego postawiłem na podłogę z drewna. W Julomaksie znalazłem z żoną najlepszy wzór dla naszego wnętrza w dobrej cenie.
- ernest1974
Post autor: ernest1974 »
Montaż podłóg z drewna wykonują błyskawicznie i porządnie. Solidna firma.
- Dalbor_90
Mojej dziewczynie marzyła się drewniana podłoga, więc zdecydowaliśmy się na drewniany parkiet. Julomax miał najlepszą ofertę, więc skorzystaliśmy.
prom swinoujscie ystad ceny
prom swinoujscie ystad ceny
Przejdź do
- Forum
- ↳ Architektura - projekty, pomysły, inspiracje
- ↳ Wnętrza
- ↳ Domy
- ↳ Budynki usługowe
- ↳ Budowa i remont - majsterkowanie - narzędzia - sklepy
- ↳ Nowe domy
- ↳ Stare domy
- ↳ Adaptacje