Jaką aptekę polecacie?
To nasza przestrzeń poza projektowaniem, budowaniem i remontowaniem. Rozmawiamy tu o życiu, planach rodzinnych, problemach, organizacji ślubu! Poruszamy tematy związane z życiem prywatnym.
- Freja
Jaką aptekę polecacie?
Witam! Koniecznie musicie sprawdzić aptekę internetową https://www.apteka-leki.pl. Kupicie w niej najlepsze leki bez recepty, leki na alergię, maści na stawy i mięśnie, artykuły do czyszczenia nosa i uszu, kosmetyki naturalne takie jak: balsamy, olejki, maski, odżywki, szampony, kremy i sprawdźcie sami co jeszcze! Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tej aptece.
- diademe
Re: Jaką aptekę polecacie?
Jeżeli od dłuższego czasu odczuwacie ból w kolanach, to radzę wam udać się jak najszybciej do lekarza. Tutaj : https://lekarzebezkolejki.pl/blog/najcz ... anie/w-261 możecie znaleźć ciekawe artykuły na temat zdrowia ale także istnieje możliwość umówienia się na wizytę do lekarza.
- Nielatający
Post autor: Nielatający »
Aptekę?
Eh, np na stawy, taki suplement jak Flexa Plus Optima to można dostać w internecie bez wychodzenia z domu, a przecież jak kupować przez aptekę to trzeba udać się na zewnątrz, do budynku apteki
Eh, np na stawy, taki suplement jak Flexa Plus Optima to można dostać w internecie bez wychodzenia z domu, a przecież jak kupować przez aptekę to trzeba udać się na zewnątrz, do budynku apteki
- Parebol
Zazwyczaj kupuję leki w stacjonarnej aptece, ale jeśli chodzi o jakieś suplementy diety lub naturalne preparaty to szukam ich w internecie. Od kilku tygodni dokuczają mi stawy i nie chcę na razie iść do lekarza, bo może pomoże mi specyfik z tej strony https://top-supplemente.de/nivelisan-in ... schmerzen/ . Te plastry wyczaiła moja siostra i już ich używa. Twierdzi, że bardzo jej pomagają.
- Bilba
Najczęściej kupuję w aptece DOZ, mają dobre ceny, jest na moim osiedlu i bez problemu można zrealizować e-receptę, co jest bardzo wygodne. A wiem, że nie wszystkie apteki mają już taką możliwość.
- Santi
Zazwyczaj kupuję stacjonarnie, ale ostatnio zamówiłam środek odkażający octenisept przez internet z dostawą do apteki, bo cena była korzystniejsza. A to jest jeden z tych produktów, które muszą znajdować się w mojej apteczce.
- Zołza
Szukam jakiegoś dobrego leku naturalnego, który wspomagałby funkcjonowanie stawów. Nie mogę patrzeć, jak moja mama cierpi, a wiem, że takich produktów jest dużo w aptekach. Mam wprawdzie poleconą przez koleżankę maść Arthrolon http://stopstopnop.pl/arthrolon/ , o której jednak wcześniej nie słyszałam. Zawiera kolagen, wyciąg z kasztanowca oraz chlorowodorek potasu wspomagający odbudowę kości i stawów. Wydaje mi się, że powinna pomóc.
- mali9021
Widzę, że poruszacie tutaj temat kolagenu i wydaje mi się, że O kolagenie przeczytasz na ktomalek.pl i wiem, że zawsze można tam znaleźć odpowiednie i bardzo potrzebne informacje. Sama od jakiegoś czasu zastanawiam się nad suplementacją kolagenu, bo wiele dobrego o nim słyszałam. Z tego, co pamiętam, to moja znajoma zaczęła przyjmować, ale nie rozmawiałam z nią o tym, czy odczuwa jakąś różnicę.
eco flow system
eco flow system
Wróć do „Życie poza projektowaniem - śluby, rodzina, problemy”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Architektura - projekty, pomysły, inspiracje
- ↳ Wnętrza
- ↳ Domy
- ↳ Budynki usługowe
- ↳ Budowa i remont - majsterkowanie - narzędzia - sklepy
- ↳ Nowe domy
- ↳ Stare domy