nowoczesne oświetlenie w domu?
- Żywisława1975
nowoczesne oświetlenie w domu?
Post autor: Żywisława1975 »
Hej! Jesteście raczej tradycjonalistami jeśli chodzi o oświetlenie w domu, czy lubicie eksperymentować? Ja raczej należę do tej drugiej grupy, nawet ostatnio zamontowałam u siebie system szynowy LED i powiem wam, że wygląda to naprawdę świetnie, więc jeśli ktoś z was jeszcze się zastanawia, to nie ma sensu! Też tak jak ja wolicie oświetlenie ledowe?
Re: nowoczesne oświetlenie w domu?
Post autor: mysiaa »
Jak chodzi o oświetlenie led do kuchni - topmet firma oferuje naprawdę niezłe rozwiązania. W wolnej chwili możecie im się przyjrzeć, bo warto mieć wgląd na różne opcje, aby wybrać jak najlepiej dla siebie. Ale według mnie ta opcja, wam się naprawdę spodoba...
Post autor: Przemos »
W sumie u mnie takie rzeczy są dopięte na ostatni guzik i chcę jeszcze powiedzieć, że także bardzo ważną sprawą jest również to aby wiedzieć czym są lampy targowe i gdzie tak naprawdę możemy je znaleźć. W każdym razie ja zachęcam was do sprawdzania oferty z http://taniediody.pl/ i wiem, że takie rozwiązania są właśnie bardzo ważne.
Post autor: bolly88 »
Oświetlenie jest to ważna sprawa, nie tylko w domu, ale i w biurze itd. Dlatego tutaj https://www.ifamilo.pl/oswietlenie-magn ... m-swietle/ możecie poczytać sobie - jakie polecane są rozwiązania? Które oświetlenie może być naprawdę skutecznym rozwiązaniem?
Post autor: horyzontalna »
To ja powiem wam, że sklep z oświetleniem warszawa AKB Poland też warto odwiedzić. U nich możecie kupić nowoczesne, praktyczne artykuły oświetleniowe w korzystnej cenie. Ja właśnie zastanawiam się nad zakupem u nich taśmy led, które jakby nie było można wykorzystać wszechstronnie u siebie w domu.
- lawenda
Również przed domem warto zadbać o dobre i nowoczesne oświetlenie. Sprawdźcie sobie te https://area-led.eu/pol_m_Oswietlenie-z ... e-222.html lampy najazdowe i dogruntowe. Moim zdaniem, to strzał w 10.
Post autor: Sławomir »
W moim przypadku całe oświetlenie zamawiam w sprawdzonym sklepie z oświetleniem, w którego ofercie znajdziecie lampa wisząca i wiele innych produktów. Wszystkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
Post autor: dormez »
W moim przypadku super sprawdziły się lampy ze sklepu www.hsi-home.pl zgłasza lampy wiszące. A lampy podłogowe to totalny sztos. Polecam zapoznać się z całym asortymentem. Meble tez mają super, bo to nie tylko sklep z lampami, ale również sklep z meblami i dodatkami do wnętrz.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Architektura - projekty, pomysły, inspiracje
- ↳ Wnętrza
- ↳ Domy
- ↳ Budynki usługowe
- ↳ Budowa i remont - majsterkowanie - narzędzia - sklepy
- ↳ Nowe domy
- ↳ Stare domy
- ↳ Adaptacje
- ↳ Porady
- ↳ Czy to się opłaca?