Powiększenie piersi
Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
- monka
Powiększenie piersi
Co sądzicie o powiększaniu piersi? Bo chciałam sobie powiększyć, mam dość małe, to od dawna mój kompleks. Znajoma powiększała u doktor Żukowskiej w Łodzi i efekt jest taki ładny że chyba do niej się zgłoszę. Zależy mi na profesjonalnej chirurg, ona właśnie taka jest.
- papadryl
Re: Powiększenie piersi
zona powiekszala piersi w katowicach w Dermedzie, zdecydowala sie to zrobic po ciazy a ja ją w tej decyzji wspieralem. bardzo fajne jest to, ze chirurg pobiera tkanke tluszczowa z miejsca, w ktorym jest nagromadzona. to taki najlepszy, naturalny wypelniacz no i efekt nie jest sztuczny dzieki temu
- kikunia
ja mysle, ze zdecydowalabym sie na takie bezinwazyjne modelowanie biustu jak w https://bienkowscyclinic.pl/blog/bezinw ... otransfer/ - moja siostra wlasnie byla tam na zabiegach i jest naprawde zadowolona z efektow zreszta nic dziwnego, bo biust wyglada bardzo jedrnie, ale naturalnie
- Bilba
Zdecydowałam się na powiększanie piersi i uważam, że była to bardzo dobra decyzja. Wybrałam dr Annę Olender, uważam, że jest to jeden z najlepszych chirurgów plastycznych w naszym kraju. Klinika znajduje się w miejscowości https://drolender.pl Żarki Letnisko, to jest niedaleko Katowic.
- Lena
- cero
NO ja nie tyle miałam powiększany, ale modelowany, zdecydowała się na lifting biustu, bo jednak po dzieciach - dwójkę karmiłam piersią, mój biust był już nie taki jak kiedyś. Zabieg miałam robiony w klinice Prestige Clinic we Wrocławiu u bardzo dobrego chirurga http://prestigeclinic.pl/uslugi/lifting-piersi/. Zabieg oczywiście się udał, był w korzystnej cenie, rekonwalescencja była szybka, biust prezentuje się super, lekarz wykazała się profesjonalizmem i kompetencją, polecam.
- monia
Sama miałam dylemat czy powiększać piersi. Od zawsze tego chciałam, a jednocześnie miałam takie bezpodstawne obawy, że coś nie wyjdzie. Ogromna część mojego strachu rozwiała się zaraz po tym jak poszłam na konsultację do chirurga Michała Knakiewicza z kliniki Knack Clinic we Wrocławiu http://www.knackclinic.com/. On jest bardzo profesjonalny, super mi wszystko wytłumaczył i powiedział jak będzie wyglądał sam zabieg i rekonwalescencja. Było dokładnie tak jak mówił, jest rzetelny i ogólnie sympatyczny. Piersi są dokładnie takie jak chciałam, polecam.
- ekin
Ja piersi miałam powiększane u dr Łątkowskiego w klinice w Polanicy-Zdroju. Lekarz jest super, bardzo sympatyczny, można z nim bez skrępowania porozmawiać na temat wszystkiego związanego z zabiegiem. Potrafi doradzić i na szczęście dzięki niemu wybrałam dobry rozmiar mojego nowego biustu. Sama operacja również się powiodła. blizn nie widać, piersi wyglądają pięknie, są uniesione i powiększone, polecam.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Architektura - projekty, pomysły, inspiracje
- ↳ Wnętrza
- ↳ Domy
- ↳ Budynki usługowe
- ↳ Budowa i remont - majsterkowanie - narzędzia - sklepy
- ↳ Nowe domy
- ↳ Stare domy
- ↳ Adaptacje
- ↳ Porady
- ↳ Czy to się opłaca?