Wózek
Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
- Gszegosz99
Wózek
Post autor: Gszegosz99 »
Warto zastanowić się nad tym, jaki wózek będzie najbardziej odpowiedni dla Waszego malucha. Osobiście polecam Wam sprawdzić takie sklepy jak https://umalucha.pl/produkt/anex-sport- ... lekcja-new bo to w nich znajdziecie najkorzystniejsze oferty. Pomyślcie nad tym, bo temat jest warto Waszej uwagi.
- kira
- lanza
- monija
Re: Wózek
Jeżeli macie problem z wybraniem wózka to ja wam polecam Riko Basic. Dużą zaletą wózka jest funkcja bujania gondoli oraz to że siedzisko można zamontować przodem lub tyłem do kierunku jazdy.Koła są pompowane, zawieszenie z regulacją twardości. Prowadzi się go lekko, jeździ on płynnie i bezproblemowo.
- monka
Jak szukacie wygodnego i solidnego wózka dla dzieci spacerowego to tutaj https://babydesigngroup.pl/wozki-spacerowe macie właśnie takie w ofercie tego producenta. Ja od nich wózek mam już długo i chwalę sobie, wygodnie się go przewozi, wygląda stylowo, kupiła bym ponownie.
- hyuk
Ja wózek kupiłam w jakiejś sieciówce, bo w sumie wielkich wymagań nie miałam. Niedawno za to dokupiłam do niego śpiworek dla mojego maluszka od producenta Makaszka z ich sklepu internetowego: https://www.makaszka.pl/akcesoria/akces ... siecy.html. Oni mają świetnej jakości produkty, które super mi się sprawdzają. Ceny maja korzystne, więc tym bardziej opłaca się u nich kupować, polecam gorąco.
- flora
Dla mnie wózek był bardzo ważną sprawą. Jednak maluszek spędza w nim bardzo dużo czasu, wiec musi mieć solidną konstrukcję, musi być też raczej lżejszy, bo jednak czasem będę go musiała znosić po schodach. Swój wózek znalazłam w outlecie producenta Coletto, w ich sklepie internetowym. Ja wybrałam ich model Craft https://outlet.coletto.pl/pl/p/Craft-CP ... -OUTLET/57 i trafiłam w dziesiątkę. Jak go kupowałam, to był w korzystnej cenie, a teraz jest w jeszcze lepszej, polecam gorąco!
Post autor: foremka22 »
ja wybieram między dwoma wózkami marki x-lander ale zdecydowałam się ostatecznie na wózek x-cite i nie żałuję użytkuję go od pół roku i jestem nim zachwycona, lekki w prowadzeniu , duże koła sprawdzają się na każdej nawierzchni, bardzo łatwy w składaniu , zajmuję niedużo miejsca , bardzo zgrabny , no zjawiskowo wygląda
- kasiakowa06
Post autor: kasiakowa06 »
Zdecydowanie również polecam nosidełkakira pisze: ↑15 kwie 2020, 9:40 Na razie wózka nie kupowałam, ale powiem Wam jedno, że jeżeli chodzi o spacery to ja biorę malucha tylko i wyłącznie do nosidełka kinder hop kinderhop.pl ma wygodnie i mnie nie boli równiez kręgosłup przy nosidełku ergonomicznym

Przejdź do
- Forum
- ↳ Architektura - projekty, pomysły, inspiracje
- ↳ Wnętrza
- ↳ Domy
- ↳ Budynki usługowe
- ↳ Budowa i remont - majsterkowanie - narzędzia - sklepy
- ↳ Nowe domy
- ↳ Stare domy
- ↳ Adaptacje
- ↳ Porady
- ↳ Czy to się opłaca?