Kancelaria
Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
- MartinBic
Kancelaria
Niedawno straciła bliskiego. Zostałam pozwana o zachowek. Niestety sprawa nie jest najprzyjemniejsza dla mnie bo o zachowek kłócić się chce mój brak – nigdy nie interesujący się ani rodzicami ani tym co się u nich dzieje. Sprawa jest o tyle problematyczna, że ja nie chcę się kłócić i chciałabym dojść do porozumienia. Coś tam czytam i czytam, na tych stronach różnych Kancelarii i tutaj uzyskałam info, że zachowek się przedawnia z upływem 5 lat od śmierci. Ale jak to liczyć? Jak Sprawa się skończy na przykład za 2 lata (a mama zmarła 3 lata temu) to wtedy brat nie dostanie nic?
- pati
Re: Kancelaria
Bardzo dobre zdanie mam o kancelarii adwokackiej Węgłowski ze Szczecina. Znajoma mi ich poleciła i faktycznie można na nich polegać. Moja sprawa dotyczyła podziału majątku, tu konieczny był adwokat. Sama bym sobie nie poradziła. Barbara Węgłowska od początku prowadziła sprawę, świetny adwokat i taka kontaktowa i przystępna osoba. Takie cechy też są ważne.
pożyczka społecznościowa forum
pożyczka społecznościowa forum
- Grześko
Nam przy sprawach spadkowych po teściu, pomagała pani Magdalena Adamczewska - www.adamczewska.com.pl. Specjalizuje się ona od lat w prawie spadkowym i na pewno będzie ci w stanie pomóc i odpowiedzieć na wszystkie twoje pytania oraz tak pokierować sprawą by zakończyła się po twojej myśli. Jest ona także mediatorem z wszystkimi uprawnieniami, więc może uda wam się z bratem dogadać bez rozprawy sądowej dzięki jej pomocy. Warto spróbować.
- kostka9
Po wypadku w pracy jaki miał mój mąż trzeba było się oczywiście strać o odszkodowanie. Samemu to nie ma się doświadczenia, bo skąd. Dlatego woleliśmy zgłosić się do kancelarii Eventum Odszkodowania w Poznaniu i polegać po prostu na profesjonalistach. Od wielu lat specjalizują się w dochodzeniu odszkodowań, wnikliwie oceniają co można jeszcze zrobić. Bardzo byliśmy zadowoleni z ich pomocy.
- monka
Ciężko jest znaleźć godną zaufania kancelarię, w której naprawdę rzetelnie zajmą się Twoją sprawą. Spokojnie można zaufać Wrocławskiej Kancelarii Adwokackiej. Polecam zapoznać się z jej ofertą i skontaktować, jeśli świadczą takie usługi, jakie są Tobie potrzebne.
- norva
Jak potrzebujecie rzetelnej pomocy prawnej, to zdecydowanie warto, byście zwrócili się o pomoc do kancelarii adwokackiej adwokatów Aleksandry Trzaska-Paszek i Adama Paszek z Jaworzna https://www.adwokat-jaworzno.pl/prawo-cywilne.html. Oni nieraz nam pomagali, mają korzystne ceny i są w pełni profesjonalni. To duet, który poradzi sobie z każdą sprawą z ich zakresu działalności, posiadają doświadczenie i są kompetentni, polecam ich gorąco.
- tenzly
Trzeba skonsultować się z doświadczonym prawnikiem, jest to bardzo ważne według mnie. Zobaczcie sobie tu może firmę http://adwokat-nawojski.pl i ich pomoc. Kompleksowo zajmują się pomoc prawną, także i dla firm
Post autor: bałagansięrobi »
W sprawach karnych sprawdzi się ta kancelaria z Łodzi https://mecenas-lodz.com.pl/ , kiedy dochodzi do aresztowania lub zatrzymania można liczyć na pomoc o każdej porze dnia i nocy. Działają oraz razu na miejscu, nie wysyłają aplikantów, pomoc jest więc dużo bardziej skuteczna. Warto wybierać właśnie takie doświadczone kancelarie, stawki mają naprawdę bardzo uczciwe.
napęd bramy wjazdowej
napęd bramy wjazdowej
Post autor: festeró »
Jak byś potrzebował kancelarii od prawa budowlanego to koniecznie zgłoś się http://kancelarialuczak.pl/ . Ta kancelaria z Warszawy udzieliła mi stosownej i fachowej pomocy.
Post autor: adaś23666 »
Wybierając się do kancelarii prawnej musimy pamiętać, że nie zawsze da sie pomóc klientowi. W przypadku osób, które prowadziły auto pod wpływem są małe szanse na wygraną sprawę. Na https://adwokat24h.pl/jazda-po-alkoholu/warszawa/ znajdziecie ciekawy artykuł na temat konsekwencji jazdy pod wpływem alkoholu.
kolagen w kapsulkach
kolagen w kapsulkach
Post autor: Bryś »
Każda sprawa powinna być potraktowana indywidualnie i z pełnym profesjonalizmem. Tylko w ten sposób adwokat może pomóc nam w sposób odpowiedni. To musi być specjalista w danej dziedzinie.
Post autor: ginamó »
Jak byś poszukiwał kancelarii prawnej specjalizującej się w prawie budowlanym to odsyłam do http://kancelarialuczak.pl/ . Udzielili mi ogromnego wsparcia na tym polu, bez pomocy profesjonalistów byłoby ciężko.
- Kaja
Kancelarii prawnych nie brakuje, ale wiele zależeć będzie także od danej sprawy i zakresu prawa. Gdy na przykład dotyczy to spraw rodzinnych, jak choćby odwiedzin dziecka w rodzinie zastępczej, zobacz tu, jak to działa. Prawo rodzinne mimo wszystko jest mało znane, a można znaleźć kancelarie, które się w nim specjalizują.
- layne
Obsługa prawną naszej firmy zajmuje się Kancelaria Radcy Prawnego Mariusz Leciński https://www.lecinski.pl/oferta/obsluga-firm z Torunia. To rzetelny specjalista, z którym współpracujemy od kilku lat. Ma korzystne stawki cenowe, szeroki zakres usług, profesjonalnie i szybko działa, kiedy faktycznie mamy jakieś problemy czy zagwozdki prawne. To rzetelny specjalista, naprawdę wybór tej kancelarii to był strzał w dziesiątkę, polecam serdecznie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Architektura - projekty, pomysły, inspiracje
- ↳ Wnętrza
- ↳ Domy
- ↳ Budynki usługowe
- ↳ Budowa i remont - majsterkowanie - narzędzia - sklepy
- ↳ Nowe domy
- ↳ Stare domy
- ↳ Adaptacje
- ↳ Porady
- ↳ Czy to się opłaca?