Jaki stolik na gramfon warto wybrać?

Greg

Jaki stolik na gramfon warto wybrać?

Post autor: Greg »

Hej, szukam stylowego i dobrze wykonanego stolika na gramofon, czy możecie powiedzieć mi w jakich sklepach warto będzie ich szukać. Zależy mi przede wszystkim na nowoczesnym stylu i jednocześnie funkcjonalności, aby zmieściły się w nim płyty oraz był odpowiednio izolowany od podłogi, aby nie wpadał w wibracje. Pozdrawiam i dziękuję od razu za pomoc!

pręty kwadratowe stalowe
Kless

Re: Jaki stolik na gramfon warto wybrać?

Post autor: Kless »

Tego typu propozycje będziecie mogli znaleźć w ofercie FreeOutSound, gdzie możliwości zdecydowanie nie brakuje pod względem wizualnym. Jak i tych, które są wyposażone w systemy antywibracyjne, dzięki czemu dźwięk ze sprzętu audio rozchodzi się dokładnie a sprzęt i stolik nie wpada w wibracje. No i też nie ma problemów z dopasowaniem ich rozmiaru, bo opcji jest naprawdę sporo.
Konrad44

Post autor: Konrad44 »

Liczy się tutaj jakość wykonania i jednocześnie styl, dopiero wtedy można powiedzieć że mebel spełnia oczekiwania. Jeśli chodzi o te bardziej wymagające osoby co do jakości dźwięku to jak najbardziej warto sprawdzić sobie ofertę wspomnianego FOS, który w tego typu rozwiązaniach się po prostu specjalizują.
Greg

Post autor: Greg »

Skoro tak radzicie to na pewno sprawdzę, mega dzięki za Waszą pomoc i oczywiście mam nadzieję że jednak jeszcze trochę tych informacji będzie się pojawiało. Najważniejsze jest dla mnie to aby właśnie nie wpadał w wibracje i po prostu zakłócał muzykę :)
Konna

Post autor: Konna »

Duże znaczenie zdecydowanie ma jakość wykonania, styl i jednocześnie rozsądną cenę. Dlatego też jeśli przyszedł moment na poszukiwania takiego wariantu na pewno warto zapoznać się z ofertą przygotowaną przez FreeOutSound u których są opcje pod gramofon, jak i stoliki RTV pod telewizor. W różnych kolorach, typu HIFI Rack Table FOS-80SL AirTube z systemami antywibracyjnymi, Ambipad oraz Isone dzięki czemu jakość dżwięku jest naprawdę wysoka.
ODPOWIEDZ