Oszczędności
To bardzo praktyczny wątek, poruszamy problemy związane z budowaniem i remontami. Polecamy fachowców, sklepy, w których można zrobić zakupy budowlane, dzielimy się sprytnymi rozwiązaniami i podpowiadamy jak szybko i sprawnie wybudować dom!
- ola156247
Re: Oszczędności
My z mężem za życiowe oszczędności kupiliśmy mieszkanie z inwestycji mieszkania głowackiego kraków i będziemy wynajmować Podrzucam, gdyby ktoś był zainteresowany: https://galinvest.com.pl/inwestycja/glowackiego
- likka9
Fajnie przynajmniej 10% swoich oszczędności zainwestować właśnie w kryptowaluty Na pewno jeśli chcecie wiedzieć czy opłaca się inwestować w kryptowalutyto powinniście mieć odpowiednią wiedze, która pozwoli wam to ocenić.. Ja na przykład inwestuję w systemie XTB i jestem zadowolona z tej decyzji, przynajmniej pieniądze nie traca na wartosci.
Post autor: Paweł33 »
A myślicie, że odkładanie na ppk emerytury ma sens? Zastanawiam się, czy może to być doba inwestycja pod kątem zabezpieczenia przyszłości. Chętnie poznam Wasze opinie i doświadczenia. Dajcie znać co o tym myślicie i czy korzystacie. Z góy dzięki za odp.
Post autor: ydła »
Oczywiście że odkładanie w ppk ma sens. Jeśli mi nie wierzysz to zaufaj ludziom którzy się na tym znają, a tu http://rogala.pl/ponad-150-zysku-w-ppk- ... iesiacach/ nawet to facet dość dokładnie policzył i przedstawił krok po kroku. Można było zyskać nawet 150%
Post autor: Ładia »
Wychodzę z założenia, że oszczędzać warto nawet na drobniejszych kwotach, bo z nich naprawdę może uzbierać się większa, na jakiś cel. Na przykład przekonałam się, że jeśli chodzi o zakupy spożywcze, to bardzo dobrze na tle innych sklepów wypada Carrefour. Nie tylko dlatego, że mają bardzo rozsądne zniżki z aplikacją, np. w piątki czy soboty 10% zniżki z aplikacją, ale dodatkowo też ta akcja ceny niskie jak dawniej.
Post autor: miśka »
Nie tylko spożywka wychodzi taniej w carrefourze. Często mają promocje na rózne produkty, zabawki, ubrania, a nawet meble.Ładia pisze: ↑27 lip 2021, 13:01 Wychodzę z założenia, że oszczędzać warto nawet na drobniejszych kwotach, bo z nich naprawdę może uzbierać się większa, na jakiś cel. Na przykład przekonałam się, że jeśli chodzi o zakupy spożywcze, to bardzo dobrze na tle innych sklepów wypada Carrefour. Nie tylko dlatego, że mają bardzo rozsądne zniżki z aplikacją, np. w piątki czy soboty 10% zniżki z aplikacją, ale dodatkowo też ta akcja ceny niskie jak dawniej.
Teraz są np. urządzenia karchera taniej nawet o 30%
Post autor: Róża »
Ja to oszczędzam na zakupach, które robię przez platformę cashback net-profit. To się bardzo opłaca, ponieważ zbiera się punkty i później można wymienić na pieniądze. Według mnie warto się tam zarejestrować. Asortyment jest bardzo bogaty, bo ponad 1200 sklepów.
Wróć do „Budowa i remont - majsterkowanie - narzędzia - sklepy”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Architektura - projekty, pomysły, inspiracje
- ↳ Wnętrza
- ↳ Domy
- ↳ Budynki usługowe
- ↳ Budowa i remont - majsterkowanie - narzędzia - sklepy
- ↳ Nowe domy
- ↳ Stare domy
- ↳ Adaptacje
- ↳ Porady