Rozmawiamy tu o architekturze jako sztuce i architekturze użytkowej. Dzielimy się pomysłami, inspirujemy, przekazujemy opinie o projektach i realizacjach.
Czy znacie Osiedle Raduni w pobliżu Gdańska? Znalazłam informacje na stronie archideon.pl i szukam opinii o tych domkach. Miejsce jest dość urokliwe. Moi rodzice mieszkają w pobliżu w bardzo dużym domku jednorodzinnym, dom ma prawie 500 m2! Ciężko go utrzymać, sprzątać, wystawiliśmy dom na sprzedaż i szukamy czegoś mniejszego i bezpieczniejszego na czas emerytury. Jeśli ktoś z Was jest w stanie napisać parę zdań od siebie, czy warto akurat w taką nieruchomość zainwestować będę bardzo wdzięczna
Powiem ci, że archideon.pl buduje niesamowicie funkcjonalne domy. Moi znajomi mieszkają w takim i ciągle go chwalą. W ich opinii to najlepsze, co mogło ich spotkać.
W archideon.pl faktycznie powstają bardzo przyjemne domy. Właśnie powoli finalizujemy zakup i czekamy na parapetówkę. Dokładniejszą opinię będę mogła podać za kilka miesięcy, jak już pomieszkam, ale na tym etapie jestem bardzo zadowolona.
Jakiś czas temu już finalizowałam umowę z archideon.pl. Nie tylko mają świetne opinie jako deweloper, ale serio budują według rewelacyjnych projektów. Mi ten dom bardzo przypadł do gustu, polecam.
Uważam, że archideon.pl projektuje i wykonuje jedna z najbardziej udanych osiedli domków. To nie to samo co chaos jaki można zaobserwować na niektórych z nich. W mojej opinii całokształt a ogromne znaczenie.
Jeśli macie okazje kupić coś w archideon.pl to moim zdaniem nie ma się co zastanawiać. Wysoka jakość wykonania, przemyślany projekt, to tylko niektóre z rzeczy powodujących, że o firmie krążą dobre opinie.
Jestem więcej niż pewna, że rodzicom przypadnie do gustu projekt archideon.pl. To fajne domy, dużo łatwiejsze w codziennym funkcjonowaniu niż 500m. Nawet jeśli rodzice nie są jeszcze przekonani to po zamieszkani z pewnością zmienią opinię.
Piękne osiedle. Od dawna marzę, żeby tam zamieszkać. W ogóle podobają mi się projekty realizowane przez archideon.pl. Wszystko ma swoje miejsce, widać, że jest projektowane z myślą o wygodzie mieszkańców. Jak już uda mi się zamieszkać zamieszczę obszerniejszą opinię.
To prawda,że to osiedle prezentowane przez archideon.pl jest piękne. Domki są bardzo stylowe i ponadczasowe. Sama jakiś czas temu rozglądałam się za czymś do kupienia i opinie o ich inwestycjach były bardzo dobre. Także śmiało kupuj.
Osiedle zaprojektowane i budowane przez archideon.pl to bardzo przemyślany projekt. Moim zdaniem będzie się tu wygodnie mieszkać. Zresztą mam wielu znajomych, którzy mają podobną opinię na temat tego projektu.
Jedno jest pewne - architekci z archideon.pl znają się na swojej pracy. Nie spotkałam jeszcze żadnej osoby, która miałaby o nich negatywną opinię. Ich domy są przede wszystkim funkcjonalne, dlatego wiele osób jest zadowolonych ze współpracy z nimi.
Ja osobiście jestem zachwycona domkami od archideon.pl. Moja cała rodzina ma podobną opinię. Są one bardzo urokliwe i stylowe, a w dodatku są dostosowane do potrzeb całych rodzin.
Ja jestem zachwycona domkami od archideon.pl. Są to doświadczeni architekci, którzy mają wiele ciekawych pomysłów. Kreatywność to ich mocna strona, w mojej opinii warto przyjrzeć się ich dokonaniom.
Sama niedawno przeglądałam ofertę od archideon.pl i patrzyłam na te domki. Są one naprawę estetycznie i wykończeniowo świetnie wykonane. Opinie w internecie też mają bardzo dobre.
Bardzo podobają mi się domki od archideon.pl. Ich architekci mają bardzo ciekawe pomysły, są kreatywni, dlatego cieszą się dobrymi opiniami. Ja bym im zaufała.
Sama niedawno przeglądałam domki na archideon.pl. Muszę przyznać, ze bardzo podobają mi się te domy i są naprawdę urokliwe. W mojej opinii jest to wspaniałe miejsce do zamieszkania.
Domki na wspomnianym osiedlu znalazłam na archideon.pl i od razu wpadły mi w oko. Są bardzo ładne, a miejsce jest przyjazne całym rodzinom. W mojej opinii warto tam zamieszkać.
Ja również szukałam informacji o domkach na archideon.pl. Znalazłam, w mojej opinii, ciekawe pasywne domy. Uważam, że sprawdzą się one w przypadku każdej rodziny.
Widziałam projekty domów od archideon.pl i każdy jest bardzo fajny. To jest tylko moja opinia, ale sądzę, że domy pasywne są teraz popularne. Sama bym chciała taki mieć.
Wspomniane osiedle domków od archideon.pl jest niesamowite. Czytałam wiele ciekawych opinii o tym miejscu. Każda była pozytywna i ludziom dobrze się tam mieszka, więc myślę, że warto zainwestować.
Mi również podobają się domki od archideon.pl. Firma ma wiele urokliwych domków w ofercie i powinny one przypasować rodzinom z dziećmi. To jest moja opinia, ale warto ich sprawdzić.
Niedawno w oko wpadła mi oferta domów od archideon.pl. Szukałam domu w tej okolicy i w mojej opinii, jest to bardzo dobra dzielnica. Oferta firmy mnie przekonała.
Ja tam nie wiem jakie projekty ma pracownia przez Was oceniana, ale wiem za to, że MG Projekt https://www.mgprojekt.com.pl/konkurs-fotograficzny-2019 ma super promocję na zdjęcia domów zbudowanych wg ich projektów. Można wygrać super sprzęt ogrodniczy.
Od zawsze marzyłem o własnym domku letniskowym, dlatego zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Drewnolandia - https://drewnolandia.pl/oferta/18/domy- ... letniskowe , która wykonała wszelkie prace. Jestem bardzo zadowolony, dlatego mogę Wam ich szczerze polecić.