archideon.pl opinie
Rozmawiamy tu o architekturze jako sztuce i architekturze użytkowej. Dzielimy się pomysłami, inspirujemy, przekazujemy opinie o projektach i realizacjach.
- Kasia_M
archideon.pl opinie
Czy znacie Osiedle Raduni w pobliżu Gdańska? Znalazłam informacje na stronie archideon.pl i szukam opinii o tych domkach. Miejsce jest dość urokliwe. Moi rodzice mieszkają w pobliżu w bardzo dużym domku jednorodzinnym, dom ma prawie 500 m2! Ciężko go utrzymać, sprzątać, wystawiliśmy dom na sprzedaż i szukamy czegoś mniejszego i bezpieczniejszego na czas emerytury. Jeśli ktoś z Was jest w stanie napisać parę zdań od siebie, czy warto akurat w taką nieruchomość zainwestować będę bardzo wdzięczna
- kola34
Re: archideon.pl opinie
W archideon.pl faktycznie powstają bardzo przyjemne domy. Właśnie powoli finalizujemy zakup i czekamy na parapetówkę. Dokładniejszą opinię będę mogła podać za kilka miesięcy, jak już pomieszkam, ale na tym etapie jestem bardzo zadowolona.
- lamia432
Jakiś czas temu już finalizowałam umowę z archideon.pl. Nie tylko mają świetne opinie jako deweloper, ale serio budują według rewelacyjnych projektów. Mi ten dom bardzo przypadł do gustu, polecam.
- hania42
Uważam, że archideon.pl projektuje i wykonuje jedna z najbardziej udanych osiedli domków. To nie to samo co chaos jaki można zaobserwować na niektórych z nich. W mojej opinii całokształt a ogromne znaczenie.
- kinga534
Jeśli macie okazje kupić coś w archideon.pl to moim zdaniem nie ma się co zastanawiać. Wysoka jakość wykonania, przemyślany projekt, to tylko niektóre z rzeczy powodujących, że o firmie krążą dobre opinie.
- wiola423
Jestem więcej niż pewna, że rodzicom przypadnie do gustu projekt archideon.pl. To fajne domy, dużo łatwiejsze w codziennym funkcjonowaniu niż 500m. Nawet jeśli rodzice nie są jeszcze przekonani to po zamieszkani z pewnością zmienią opinię.
- sylwka42
Piękne osiedle. Od dawna marzę, żeby tam zamieszkać. W ogóle podobają mi się projekty realizowane przez archideon.pl. Wszystko ma swoje miejsce, widać, że jest projektowane z myślą o wygodzie mieszkańców. Jak już uda mi się zamieszkać zamieszczę obszerniejszą opinię.
- karin33
To prawda,że to osiedle prezentowane przez archideon.pl jest piękne. Domki są bardzo stylowe i ponadczasowe. Sama jakiś czas temu rozglądałam się za czymś do kupienia i opinie o ich inwestycjach były bardzo dobre. Także śmiało kupuj.
pampers mini 108 cena
pampers mini 108 cena
- irwina645
Osiedle zaprojektowane i budowane przez archideon.pl to bardzo przemyślany projekt. Moim zdaniem będzie się tu wygodnie mieszkać. Zresztą mam wielu znajomych, którzy mają podobną opinię na temat tego projektu.
- luiza606
Jedno jest pewne - architekci z archideon.pl znają się na swojej pracy. Nie spotkałam jeszcze żadnej osoby, która miałaby o nich negatywną opinię. Ich domy są przede wszystkim funkcjonalne, dlatego wiele osób jest zadowolonych ze współpracy z nimi.
- milena444
Ja jestem zachwycona domkami od archideon.pl. Są to doświadczeni architekci, którzy mają wiele ciekawych pomysłów. Kreatywność to ich mocna strona, w mojej opinii warto przyjrzeć się ich dokonaniom.
- wanessa013
Post autor: wanessa013 »
Bardzo podobają mi się domki od archideon.pl. Ich architekci mają bardzo ciekawe pomysły, są kreatywni, dlatego cieszą się dobrymi opiniami. Ja bym im zaufała.
- olga717
Wspomniane osiedle domków od archideon.pl jest niesamowite. Czytałam wiele ciekawych opinii o tym miejscu. Każda była pozytywna i ludziom dobrze się tam mieszka, więc myślę, że warto zainwestować.
- bob
Ja tam nie wiem jakie projekty ma pracownia przez Was oceniana, ale wiem za to, że MG Projekt https://www.mgprojekt.com.pl/konkurs-fotograficzny-2019 ma super promocję na zdjęcia domów zbudowanych wg ich projektów. Można wygrać super sprzęt ogrodniczy.
Post autor: Adrian »
Od zawsze marzyłem o własnym domku letniskowym, dlatego zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Drewnolandia - https://drewnolandia.pl/oferta/18/domy- ... letniskowe , która wykonała wszelkie prace. Jestem bardzo zadowolony, dlatego mogę Wam ich szczerze polecić.
Wróć do „Architektura - projekty, pomysły, inspiracje”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Architektura - projekty, pomysły, inspiracje
- ↳ Wnętrza
- ↳ Domy
- ↳ Budynki usługowe
- ↳ Budowa i remont - majsterkowanie - narzędzia - sklepy
- ↳ Nowe domy
- ↳ Stare domy
- ↳ Adaptacje
- ↳ Porady